35 évesen hogyan mehetnék nyugdíjba?
Figyelt kérdés
Csalódtam eddig az összes munkahelyemben eddig és a munka világában úgy általában. Van egy érettségim és borkóstolói képesítésem. Az IT világba is volt lehetőségem bele lesni egy kicsit, de nem láttam benne perspektívát. Egy barátom Hollandiában él és ő mesélte, hogy ott van lehetőség akár 30 évesen is nyugdíjba vonulni, ha bizonyos feltételek adottak hozzá. Idehaza van erre valamilyen lehetőség?2017. márc. 15. 15:35
21/23 anonim válasza:
Én meg szeretnék már dolgozni, de 2 hete várom már, hogy kiküldjék nekem a PÁV vizsgáról a papírt, azt még hozzáteszem több mint egy hetet vártam, csak arra, hogy beüljek egy gép elé és megcsináljam a tesztet. Harmadik hete ülök itthon és várhatom a postást, mikor hozza a papírt, nesze neked huszonegyedik század.
Egyébként szerintem ne menj még nyugdíjba, ha van egy barátod Hollandiában az egy jó indulás, kérdezd meg tud-e valami munkát kint.
22/23 anonim válasza:
Valami saját vállalkozást esetleg nem tudnál? Nemtom, írták-e már. Mert hallottam már olyat, hogy valaki rájött, hogy nem bírta ezt a beosztotti viszonyt, ezért inkább indított saját céget. Olyat is tudok, aki haverokkal összehozta, és egyik alapítónak a kishúga ellenőrizte a nyelvhelyességet, amikor angol reklámvideót is csináltak hozzá.
23/23 anonim válasza:
Alapjövedelem, 35évesen nyugdíj? És ki állná ennek az anyagi hátterét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!