Most mit csináljak jelentsem fel magam?
Ezelőtt 6 évvel kimentem "családostól" külföldre dolgozni a nehéz anyagi körülmények miatt. Most költöztünk haza, a régi házba. Csakhogy régen megbütyköltem a villanyórát és a gázórát is. Most meg para van mert 1 év múlva cserélik a gázórát és 4 év múlva a villanyt.
Viszont már nem létszükség az a pár ezer forint amit ezzel spóroltam annó havonta .
Anyagi helyeztünk rendbe van jó fizető melóm van idehaza is.
Megúszható a bírság ha feladom magam vagy nem, úgyhogy lopjak ameddig megy a dolog mert úgyis több száz K bírság jön.
Ezt rosszul tervezted meg :D
Haza kellett volna jönni és berúgni az ajtót, szétverni pár cuccot meg lerúgni a villanyórát, gázórát, csillárt...
Aztán kihívni a rendőrséget, hogy betörés történt...
plomba sértetlen. Szemrevételezéssel nem veszi észre a szakember sem (voltak már ellenőrizni kontrol órával is)
De cserekor ki fog derülni, csak akkor nem ha valami zöldfülűt küldenek ki mert nem egy elterjedt módszer, mint a mágnes, szorító, lopótök, nullatörés stb.
Keress egy szakembert, aki nem a szolgáltatónál dolgozik mondd el neki mi történt fizesd meg jól, neki meg kellene tudnia csinálni.
Hasonló történt nálunk is a bérbe adott lakásunkban 3 egyetemista (leendő jogász!) lány vagy ismerősük valahogy megbütykölte és lopták a vizet meg az áramot. Amikor észrevettük, mivel a mi nevünkön van a lakás nekünk kellett volna szembenézni a félmilliós bírsággal..
De találtunk olyan "mestert" aki "megjavította".. :)
#1 Ez csalás lenne. Kérdező. Csaltál. Ki tudnád fizetni a bírságot. Te rajtad múlik, hogy döntesz.
Na, ennyit erről. Inkább beszéljünk arról, hogy a politikusok miért csalnak, amikor nem kéne nekik. Gyerünk kérdező, szidjuk együtt őket. A mocskokat. Jól fizető állásuk van, és erre csalnak. Szerencsére mi nem vagyunk ilyenek. Ugye kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!