Ha egy terméket kifizettem online, de közben rájöttem, hogy nincs rá szükségem, hogy állhatok el a vásárlástól?
Kb egy hete rendeltem valamit, elvileg holnap hozzák ki. Eközben én rájöttem, hogy nincs rá szükségem.
Szóval, az elállási jog alapján, akár indoklás nélkül elállhatok a szerződéstől. Viszont a csomag már depóban van, és holnap hozzák.
Várjak egy napot, és a futártól ne vegyem át, és utána írjak e-mailt, vagy mondjam le ma, azaz holnap reggel már ott lesz az illetékesnél az e-mail. Gondolom a második verziónál is kiszállítják, és visszaküldöm utána szintén.
Melyik "jobb"?
1,Szépen felmész a honlapra,ahol rendelted.
2,Megnézed a vásárlási szerződést,amit "aláírtál" (tudod az a négyzet az,amit automatikusan pipálunk,csak soha nem olvassuk el)akkor,amikor megrendelted a terméket
3,Az abban leírt lehetőségek közül választasz.
+1,Ha az első három túl nehéz,akkor felhívod az ügyfélszolgálatot és tanácsot kérsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!