Segítség, félek az online vásárlástól? Hogyan lehetek biztos benne, hogy nem vernek át?
Plus size méretem van, amiből nehéz boltban izgalmas darabokat venni.
Viszont a neten félek tőle, hogy vagy meg se kapom a cuccokat, vagy valami szemetet veszek. Ha vásárolok, mindig csak tapintás alapján tudom eldönteni, hogy az adott cucc milyen minőségű.
Próba nélkül hogy tudod, hogy az adott ruha jól fog-e állni?
Honnan látszik, hogy az adott gönc színe tényleg olyan?
Miből lehet látni, hogy az adott anyag jó tapintású-e?
Hogyan tudnám magamat túltenni ezen?
Lányok, fiúk segítség! Tanítsatok meg online vásárolni.
Nem tudhatod milyen a ruha amíg meg nem kapod. Meg a szín sem mindig olyan amilyennek látod. Az én monitoromon minden világosabb... a rózsaszín általában inkább lila a valóságban, de persze ez másnál lehet nem így látszik.
Én gyakran vásárolok neten, mindig mindent megkaptam és nem vertek át... viszont nem mindennel vagyok elégedett, a méretek sem mindig jók. De engem nem zavar, ami nem jó az megy a ruhagyűjtőbe.
Én sokszor vásárolok a netről. Mondjuk jól meg kell gondolnom mit-merre mert buktam már nem keveset. :)
Úgy értem megkaptam a ruhákat...csak volt hogy kicsi/nagy lett.Nem áll jól.
Így az ilyen ruháim rendszerint landolnak a szekrény alján. :)
De jártam már úgyis hogy megvettem a ruhát,mert hű de jól néz ki.Méret-szín minden perfect. Aztán sosem vettem fel,mert nem volt hova :)
Tényleg gondold át ezt a netes dolgot...ha valami nagyon tetszik és nem drága azért 1 próbát megér. :)
Drága holmit semmiképp nem ajánlok amig nincs saját tapasztalod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!