Egy lökés, taszítás lehet garázdaság?
Figyelt kérdés
Meglöktem valakit egy nyilvános helyen, amitől az illető hátratántorodott, és levert valamit, ami összetört. Megadtam a biztonságiaknak az adataimat, ki fogom fizetni a kárt, kamerafelvételen is rajta vagyok. Azt mondták, nem akarnak rendőrségi ügyet. Ettől függetlenül ez garázdaságnak számít? Nem esett el senki, nem volt ökölharc, csak egyetlen lökés, ami után a másik el is ment onnan.2017. febr. 23. 18:20
1/8 anonim válasza:
Még egy hangos szó is számíthat garázdaságnak. A lényeg az hogy nyilvános helyen, közterületen történjen (ez nálad megvolt), és az ügyész szerint félelmet riadalmat keltsen valakiben (ez is meg volt). Az nem érdekli az ügyészt, hogy senkiben sem keltett félelmet-riadalmat, úgy veszi, hogy kelthetett volna. Szerintem fogadd el, hogy nem lesz rendőrség.
2/8 anonim válasza:
Örülj ha nem lesz rendörségi ügy belöle. (ÉS TANULJ BELÖLE!!!)
3/8 A kérdező kommentje:
Örülök, és tanulok, de vajon mennyire lehet hinni a biztonsági szolgálat vezetőjének, aki azt mondta, hogy nem akarnak rendőrségi ügyet?! Vagy ez már csak túlaggódás, paranoia?
2017. febr. 23. 20:30
4/8 anonim válasza:
A sértett tehetne panaszt, de az lelépett. Ha a biztonságiak azt mondták nem mennek a yardra ha kifizeted a kárt, akkor az úgy is lesz. Ki szeret oda menni kb. tízszer egy semmi ügyben, plusz tanúskodni a bíróságon? Egy csomó idő, macera,utazást nem fizetik, ha nem mész előállítanak, kész szívás.
5/8 árokpart válasza:
Dehogy lesz rendőrségi ügy belőle. A rendőrség ilyesmikkel nem foglalkozik. Az ügyészség elé meg végképpen nem kerül hacsak nem verekedés a dolog. Egy erősebb hang még nem garázdaság.
6/8 árokpart válasza:
Kérdező! Nyugodj meg semmi nem lesz belőle!
7/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2017. febr. 23. 22:43
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy k. anyázott az illető, azért löktem meg. Az egyik biztonsági őr azt mondta, hogy jól tettem, és ő is ezt tette volna.
2017. febr. 23. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!