Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Közfoglalkoztatásban részt...

Közfoglalkoztatásban részt vehetnek 25 év alattiak 2017--ben:?

Figyelt kérdés
-

2017. febr. 21. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de nem kötelezhetik rá.
2017. febr. 21. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:
mert azzal a feltétellel akarnak **ki rugni** az ő szó kincseiket használva 25 éven alattiakat nem alkalmazhatnak akor ez nem igaz?
2017. febr. 21. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nemrég voltam az egyik munkaügyi központban egy tájékoztatón, és mondták, hogy a 25 év alattiaknak nem kötelező elvállalniuk.
2017. febr. 21. 22:59
 4/5 A kérdező kommentje:
valaki válaszolna ezzel a feltételel ki rughatnak ?
2017. febr. 23. 09:24
 5/5 anonim válasza:

Most akkor ott dolgozol vagy nem?

Hogy érted, hogy kirúgnak?

Egyébként igen, részt lehet venni. Én se vagyok még 25, viszont ajánlanak a munkaügynél néha ilyet. Most is ebben a helyzetben vagyok. És igen, mivel nem kötelezhetnek, rá kell írni a papírra, hogy kifejezetten a saját kérésedre közvetítenek ki.

Ha meg nem dolgozol ott és azok azt mondják, hogy nem akarnak 25 évesnél fiatalabbat felvenni, akkor mit foglalkozol vele?

Egyébként pedig, ha fel is vennének közfoglalkoztatásba, azt bármikor ott lehet hagyni, ha rendeset találsz.

2017. márc. 28. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!