Mi van olyankor mikor egy magyar állampolgár több mint 90 napot tartózkodik ukrajnába?
az van olyankor, hogy eltelt 91-92-93..stb nap! :-)
Amúgy anno volt, hogy 120 napig tartózkodtam Spanyolországba és nem történt semmi. Erasmussal kísértem ki barátnőmet 4 hónapig kint éltünk..lejárt és hazajöttünk. Nekem semmi papírom nem volt én sem dolgozni sem tanulni nem mentem ki csak lazulni barátnőmmel..szüleim adtak 4 hónapra pénzt, kifizették 4 hónapig az albérletet..aztán minden hétvégén buliztunk és kirándultunk :-) Hétfőtől-csütörtökig meg bejárt gyakorlatozni 7-12 óráig addig én aludtam :-) illetve néha elébe mentem vagy süttetem a hasam a tengerparton és szürcsöltem a jéghideg sörikémet:-) Király volt!
Csak ott senki se nézi, mert schengeni övezet.
Ukrajnában megbüntetnek 500 hrivnyára, ha észre veszik, oszt' kész. Vagy esetleg nem engednek be a kövi 3 hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!