Ugye ez nem bűncselekményt?
Figyelt kérdés
18 éves koromig intézetben voltam. Sajnos sokat bántottak piszkáltak és egyszer indulatból tettem egy olyat hogy a teába belemártottam egy wc kefét.. akkor ott nem vettem észre hogy ettől bárkinek baja lett volna , volt aki azt mondta a hashajtóval rosszabbul jártak volna, és hogy ez nem bűncselekmény. Meg igy utólag lehetetlen bármit bizonyitani. Ugye nem kell félnem hisz nem akartam ártani senkinek2017. jan. 31. 14:43
1/8 anonim válasza:
Ugyan már! Te is ittál ilyen teát és nem lett tőle semmi bajod...
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ittam belőle de amúgy se vagyok.valami teás
2017. jan. 31. 14:51
3/8 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy abból.
Másból, amit nem te csinátál :P
4/8 anonim válasza:
Bizony: Kard által vész el, aki kardot ragad! :o)
5/8 A kérdező kommentje:
Persze , másból ittam, igen
2017. jan. 31. 15:04
6/8 anonim válasza:
Ha megbetegednek akkor bűncselekmény, ha nem lesz bajuk akkor megúsztad a dolgot.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez régebben volt és akkor nem vettem észre hogy bajuk lett volna. Utólag meg már nem lehet bizonyitani
2017. jan. 31. 15:57
8/8 anonim válasza:
Még húszas éveim elején dolgoztam egy helyen, volt egy gyerek, aki egy büdös kis náci volt, de tényleg, a telefonján a harmadik birodalom jelképeit tárolta. Szűz is volt még, és folyton beszólogatott. Na, egyszer ügyeletben voltam, hát belehugyoztam a két literes üdítőjébe. Nem sokat, csak egy fél decit. Másnap miután ivott, olyan fejet vágott, mint ha életében nem ivott volna olyan finomat. Én meg csak vigyorogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!