Baseball ütő a társadalomra veszélyes eszköznek számit a tövény szerint?
szállitás miatt kérdem, tehát mint a késeknél pl, hogy 8centinél hosszab pengéjű kés esetén csak szállitani lehet, viselni nem
baseball ütőkre mi érvényes?
"csak szállitani lehet, viselni nem
baseball ütőkre mi érvényes?"
Miért, te basball ütőt szeretnél VISELNI?
első, a viselés azt jelenti pl késnél hogy zsebbe van... ha baseball ütőt kézben viszem az is viselésnek számit okoska:)
amúgy van labdám és kesztyűm is hozzá csakmondom, nem tervezek semmi cgánykodást:)
"ütés erősségét növelő eszköz"
Igen, kkve.
Melléklet a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelethez
b) a jellegzetesen ütés céljára használható és az ütés erejét, hatását növelő eszköz (különösen: ólmosbot, boxer);
Istenem, így újabb önjelölt jogász, aki elolvasott egy törvényt és akkor ontja magából a hülyeséget.
Ettől még nem lesz a baseball ütő, se a krikett ütő, se a porolóvas, se más kkve.
Én nem csak állítottam, hanem linkeltem is jogszabályt.
Te csak kinyilatkoztatsz.
Esetleg indokolhatnál is, ha már ekkora az arcod.
Olvasd végig, amit linkeltél.
Ott leírják, hogy sport, munka stb tevékenység esetén nem minősül annak.
De sportról nem volt szó a kérdésben...
Nyilván egy baseball-meccsen nem az, ahogy nyilván egy bozótvágó sem az, ha kertépítő vagy és épp azzal dolgozol. De a konyhakés sem, ha épp főzöl, mondjuk bográcsozol, közterületen.
Attól még általánosságban az, a konyhakés is meg a baseball-ütő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!