Hogy lehet szerezni Német állampolgárságot?
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 14:33
1/11 anonim válasza:
Úgy hogy olyan családba születsz ahol legalább az egyik szülőd a születésed idején már német állampolgár.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor esélyem sincs mint ezeknek a bevándorlóknak?
2017. jan. 22. 14:37
3/11 anonim válasza:
Faji korcsosulás útján beléphetsz a germán fajba. Pl házasság.
4/11 anonim válasza:
A nagy loxart az elozoeknek. 8 ev ott tartozkodas es munka utan, tovabba ha levizsgazol nemetbol (nyelv, kultura, ergo legyen fogalmad roluk...) meg kapsz kepzest hozza. Ha jarsz integracios kurzusra a 8 ev alatt, akkor 1 evvel csokkentheto es ugy mar 7 ev utan kervenyezheted.
5/11 anonim válasza:
ja meg annyi: 16 ev alatt csak szuloi engedellyel, azutan egyedul is intezheto
6/11 anonim válasza:
es meg egy, ami meglephet: meg nemetul sem kell tudnod perfekt
"Perfekte Kenntnisse der deutschen Sprache in Wort und Schrift sind für die Einbürgerung nicht erforderlich.
jo bongeszest :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :) Ahogy ott olvastam, 2-3 év után is lehet ha ott beházasodok, de hol kellenék én egy Német csajnak :D Szóval maradt a 7 év, köszi nektek
2017. jan. 23. 18:13
8/11 anonim válasza:
Hátja az az egyszerubb, ha elveszel egy nemet csajt :D vagy palit :DDD
9/11 A kérdező kommentje:
Tehát a meleg házasság engedélyezett?
2017. jan. 24. 01:30
10/11 anonim válasza:
nem, de talan az elettarsi kapcsolat igen, ebben nem vagyok biztos, engem nem erint :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!