Egy afrikai országban mennyire nehéz állampolgárságot szerezni?
Figyelt kérdés
Nem akarok ott élni, csak olyan egzotikus lenne, mondjuk ha lenne egy pl kameruni vagy akármilyen útlevelem vagy személyigazolvány kártyám :)
Csak mindig is érdekelt, hogy ezekben az országokban milyen nehéz ezt megszerezni (pl pénzzel vagy akármivel), főleg, hogy oda senki sem megy lakni?
Vagy melyik az az ország a világon, aminek az ÁP-ját nagyon egyszerű megkapni? (egy csomó orosz is vásárolt magyar ÁP-t)
2015. aug. 30. 10:57
1/9 anonim válasza:
Ahhoz sajnos meg kell tudnod dugni egy zsirafot :)
2/9 anonim válasza:
Szinte lehetetlen. Oda külföldieket nem engednek betelepedni.
3/9 anonim válasza:
"Oda külföldieket nem engednek betelepedni." - és ha menekült vagyok...?
4/9 anonim válasza:
Mire megkapnad a menekult statuszodat, ugy is meghalnal valami szamunkra ismeretlen betegsegben. Es amugy mit csinalnal ott? Homokszemneket szamolgatnal?
5/9 anonim válasza:
Kérdezz meg néhány mszp-s politikust (Bissau-Giunea).
6/9 anonim válasza:
ha jutottál vmire, szólj, engem is érdekelne !!!
7/9 anonim válasza:
Nem lehet túl nehéz, ismerve az afrikai korrupciós statisztikákat...
8/9 anonim válasza:
Eladó 20000 hektár sivatag 200 dollárért, szerintem nem is rossz
9/9 anonim válasza:
Egyes afrikai országokban nagyon könnyű az óriási korrupciónak köszönhetően: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!