Ez még nem minősül bűncselekménynek?
"Eltekintve attól az apróságtól, hogy ezt senki már rád nem tudja és nem is akarja bizonyítani bekategorizálhatjuk könnyű testi sértésnek:"
Téged kategorizálhatunk be azon buták közé, akik, bár tudásuk nincs, tanácsokat osztogatnak, természetesen rosszakat.
A kérdező semmiféle bűncselekményt nem követett el. A testi sértéshez szükséges a szándékosság, vagy a gondatlanság. Ebben az esetben az is kérdéses, hogy a testi sértés törvényi delictuma egyáltalán fennált-e?
Tételezzük fel, hogy igen. Az elkövetés időpontjából kitűnik, hogy a cselekmény, amennyiben bekövetkezett, már elévült és ez az elitéltetést kizáró ok.
11-es ne zavarjon, hogy
1. jogász vagyok!
2. ha akarták volna rá bizonyították volna
3. még nem évült el ne beszélj hülyeségeket elévülés 5év!
4. nem írtam sehol hogy most felelösségre vonhatják ezért
5 ha valamit nem tudsz ne beszélj hülyeségeket!
6 melyik jogi egyetemre jártál ?
Erről ennyit!
12:
1. Dehogy vagy te jogász. Közöd nincs a joghoz. Nem tudom miért kell ilyen nagyot hazudni?
2. Az elévülés nem öt év, hanem az igazodik a cselekmény büntetési tételének felső határához, de minimum három év. Ebben az esetben speciel éppen 3 év.
Eltekintve attól az apróságtól, hogy ezt senki már rád nem tudja és nem is akarja bizonyítani bekategorizálhatjuk könnyű testi sértésnek:"
Ezen te mit nem tudsz értelmezni?
Nem tudja és nem is akarja..látom ez már meghaladja a képességeid!
A kérdés az volt, hogy a felvázolt helyzet bűncselekmény-e pontosabban fogalmazva volt-e tekintve a múltbéli cselekményre!
Ez bizony testi sértés VOLT! De senki nem jelenti fel 3-4 év távlatából a kérdezőt és ilyet soha nem írtam, hogy feljelentik!
Max könnyű - 8 napon belül gyógyuló -sérülést okozhatott!
Ha ügy LETT VOLNA megúszta volna felfüggesztettel, de valószínűbb, hogy ennél is enyhébben!
Az elévülés meg :-) Tudjuk hogy működik a gyakorlatban..na ne szórakozzál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!