Ez megvalósít bűncselekményt?
csak felvétel nem készülhet a 18 év alattiról
van valamilyen paragrafus ami miatt rájuk szállhat a hatóság még akkor is ha nem hozzák nyilvánosságra csak kitudódik.
Nyilván épelméjű bíró ilyenért nem ad büntetést de azért kellemetlen...
Ez tipikusan az, amit nem határoz meg a jogszabály konkrétan.
Én az idióta barom bírókból meg renxőrökből is kinézem, hogy elővesznek emiatt.
"két illető webkamerán keresztül szexel"
Talán csak számomra újdonság, de hogy a fenébe lehet ezt kivitelezni?
A Btk. így határozza meg a szexuális cselekményt:
"27. szexuális cselekmény: a közösülés és minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére, fenntartására vagy kielégítésére alkalmas, vagy arra irányul;"
Ebbe a webkamerás maszti is beletartozik. Szerintem.
# 7
És ha így határozza meg, akkor mi van? Ez csak egy meghatározás. Hol olvasod, hogy ez egy bűncselekmény? Vagy hát józan parasztésszel miért gondolja valaki, hogy a szexuális cselekmény úgy önmagában bűncselekmény?
Senki sem gondolja, hogy a szexuális cselekmény bűncselekmény, csak neked megy nehezen az olvasás.
Természetesen nem bűncselekmény, amit a kérdező felvet, amíg nem készül róla felvétel.
De mivel sokan azzal érveltek, hogy ez eleve nem is "szex", nyilván érdemes megnézni, hogy a Btk. mit tekint annak.
#2es voltam
ne magyarázzunk félre!
Ahogy mondtam itt csak az lehet bűncselekmény, ha kép is készül a kiskorúról. Önmagában a webszex nem bűncselekmény ha a kiskorú elmúlt 14 éves illetve 12éves ha a másik fél 18 év alatti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!