Valamilyen eljárással meg lehetne oldani hogy iskolai szünetben tudjak legálisan dohányozni?
Iskola teljes területén betiltották a cigarettázást, az iskola területének elhagyása meg ugyan úgy szabálysértés a 13. évfolyam alattiak számára.
Próbáltam normálisan megkérdezni az igazgatóhelyettest hogy hogy lehetne mondjuk azt megoldani,hogy minden nap bent vagyok 2-ig,és 6ból 2 szünetben kimehessek dohányozni,de konkrétan az arcomba röhögött.
18 éves vagyok.
9-es,havonta jársz asztmavizsgálatra?:D
Hát ahhoz is gratulálni tudok.
Csak hogy érts,aki súlyos asztmás,az is max fél évente jár vizsgálatokra.
Megnézném azt az orvost,aki téged havonta vizsgálgat....
"Gyerekek, nem úgy van az, hogy egy ideje már 16 év az iskolakötelezettség kora? Sétálj ki, aztán szarj az egészbe."
Az felmenő rendszerben van. Jelenleg a 10. évfolyam az első, akinél ez érvényes. A mostani 18 évesek 18 éves korukig tankötelesek!
Aki meg nem ért hozzá, az nem tudom minek ugat bele olyan kérdésbe, amihez nem ért.
én anno 2000-es évek simán kimentem a sulival szemközti utcába haverokkal rágyújtani minden szünetben, illetve télen a fiú és/vagy lány wc-ben, osztályteremben ablakon kihajolva szünetbe cigiztem/cigiztünk!
18 év alatt tilos volt de a fél suli ezt csinálta..18 év után pedig szülő beírt a ellenőrzőbe, hogy engedélyezi és akkor senki nem szólhatott be...simán dohányoztunk iskola udvarán. 18-ig lett pár osztályfőnökin,igazgatóim :-) jó a rosszban, hogy sokat kellett igazgatói előtt állnom és lemaradtam a köv óráról pl matek :-) ha feleltetés volt akkor direkt tanár előtt gyújtottunk rá az meg vitt az igazgatóhoz így megúsztam/megúsztuk a matek feleltetést..régi szép idők :-) A mostani rendszert nem ismerem, de én tuti rágyújtanék..nem bírnám ki délutánig cigi nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!