Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem egy régi...

Feljelenthetem egy régi tanáromat amiért korlátozta a szabadságomat és nyilvánosan megalázott? Van valami jogi kockázata ha közzéteszem a fb-on hogy miket művelt?

Figyelt kérdés

Tönkretette a gimnáziumi éveimet, megutáltatta velem a fizikát holott épp hogy megszerettetnie kellett volna. Igazságtalan volt, volt akivel kivételezett (tipikusan a lányokkal) volt akit pl. engem kipécézett és folyton lejáratott.

Azóta is vannak rémálmaim, talán tudnék orvosi papírt szerezni róla hogy maradandó lelki sérülést okozott.

2017. jan. 10. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, azóta elévült.
2017. jan. 10. 17:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha az iskola Facebook oldalán ezt közzéteszem, hogy ne jelentkezzenek oda többé diákok az jogilag aggályos lenne?
2017. jan. 10. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

.......... megutáltatta velem a fizikát .........

Hogyan?

2017. jan. 10. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

3#, úgy, hogy mivel a fizika jelentős része némileg absztrakt, ezért tanári segítségre szorul, ha meg akarja tanulni a tananyagot. Ha a tanár ebben nem partner, akkor az elég erősen beidegződik a kölökbe. Nyilván ha akarja meg tudja tanulni önállóan, de egy emelt fizika érettségihez elég jelentős önerőre van szükség.

Másrészt ne aggódj, az egész közoktatás le van szarva, ráadásul a Fidesz szorgalmazza a poroszos nevelést, úgyhogy még helyesel is, hogy jó, hogy tönkre lettél téve.

Szerintük nem kellenek nekünk fizikusok, jó leszel lakatosnak is.

2017. jan. 10. 18:56
 5/10 Donald J. Trump ***** válasza:
Lépj túl rajta - nem érdemes már gyermekkori sérelmeken rágódni.
2017. jan. 10. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindez hány éve történt?????????
2017. jan. 10. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem ment a fizika, arról nem a tanárúr, tanaárnő tehetett. Persze, ha gyökér létedre még arcoskodtál is, meg tetted a poénos megjegyzéseidet, nos hát megérdemelted amit kaptál. Ha pedig elkezded lejáratni, szerintem van közöttetek kb két diploma különbség a tanár javára. Azért hajrá, próbáld meg meghurcolni. NYELD LE A BÉKÁT!
2017. jan. 10. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Miféle elfajzott generáció vagytok ti?! Hogy nem érzed, mennyire nevetséges az egész kérdésed? Orvosi papír a csúnya tanárbácsiról? Perelni nem akarod esetleg az elmaradt sztárfizikusi fizetésedért?

Teller Edében is "maradandó lelki sérülést" okoztak a gimnáziumi matematika órák, de legalábbis még öreg fejjel is keserűen emlegette, ez viszont mégsem gátolta őt abban, hogy aztán világhírű tudós legyen.

2017. jan. 10. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy hol itt a bűncselekmény. Nem voltál szimpatikus a tanárnak? Előfordul. Az orvosi papír nem hiszem, hogy arról szól, hogy te konkrétan a fizikatanárod miatt vagy sérült. Én az irodalomtanáraimmal álltam hadilábon gimnáziumba, de ilyen hülyeséget, hogy feljelentsem...
2017. jan. 10. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
kívánd a halálát,nálunk ez bejött.Anno fejbe vágott,a ballagáss után fél évre rá elvitte a szíve mert már vén volt.
2017. jan. 13. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!