Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehet a kisgyermekes apa,...

Mit tehet a kisgyermekes apa, ha váláskor a másik fél feljelenti pedofília vádjával, teljesen alaptalanul?

Figyelt kérdés
Bizonyítéka persze nincsen, leszámítva a (nála lévő) gyereknek betanított mondókákat.
2017. jan. 9. 21:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben a rendőrség, vagy a bíróság Igazságügyi gyermekpszichológushoz küldi a szülőket és a gyereket is.

Ő megtudja állapítani, hogy megtörtént esetről beszél a gyerek, vagy csak betanították neki.

Két estről tudok. Az egyiknél 3 éves volt a gyerek, és igaz volt a vád. A másiknál 8 éves, és nem volt igaz.

2017. jan. 9. 21:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A birosag meg a szakertok majd kideritik az igazat.
2017. jan. 9. 22:05
 3/16 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel megtörtént, csak másvalakivel? :/ Sikerülhet rákenni olyanra, akinek semmi köze hozzá adott esetben?
2017. jan. 9. 22:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Tehát molesztálta valaki a gyerekedet?
2017. jan. 9. 22:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Igazából nem tudom, ez is csak egy elképzelhető forgatókönyv. Tegyük fel, hogy van egy molesztáló rokon, vagy éppen egy magát mutogató kisfiú a családban. Ha ezt rá akarják tolni az apára, azt vajon felismeri egy igazságügyi szakértő?
2017. jan. 9. 22:38
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Felismeri. De te mégis hol voltál, mikor molesztálták a gyerekedet?
2017. jan. 9. 23:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Mivel nem az én gyerekem, nem voltam ott. Egyébként az apa sem, mert külön élnek.
2017. jan. 10. 00:10
 8/16 anonim ***** válasza:

3 éves gyereket hogy lehet már molesztálni?

Ilyet még nem hallottam.

Az szinte még majdnem "csecsemő".

Elég fura.

A 8 évesnél hamarabb elhinném.Fura dolgok vannak.

2017. jan. 10. 00:33
 9/16 anonim ***** válasza:

8-as,a molesztálás nincs életkorhoz kötve.

Kisbabát is lehet molesztálni,az más kérdés,hogy ennél kevés undorítóbb dolog alig létezik.

2017. jan. 10. 01:37
 10/16 anonim ***** válasza:
*-alig
2017. jan. 10. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!