Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a játék letöltése illegális...

Ha a játék letöltése illegális, akkor ennyi erővel mindenkit megtudnék hurcoltatni egy feljelentéssel?

Figyelt kérdés

azt tudom, hogy csak bejelentésre foglalkozhatnak ezzel, és volt már ilyenre példa, hogy pénzbüntetést adtak az illegális szoftverletöltés miatt,

tehát akkor az én kezemben is egy óriási hatalom van? mert 10-ből 9 fiatalnak van a gépén letöltött szoftver, (még ha csak sony vegas vagy office is) úgyhogy elég csak feljelentenem egy ellenségemet és fizethet százezreket..

egyébként nem tervezek ilyet, csak feljött ez a téma és ezen elgondolkoztam, hogy ez azért elég zavaros egy dolog

2017. jan. 3. 18:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Tiltható a feltöltés, bár nagyon nem szép dolog.

De nem, nem csak azzal lehet, még azért léteznek a régi "szép" warez oldalak. Bár már megfogyatkoztak jelentősen. :D

2017. jan. 4. 01:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Bár ez a feltoltes szerintem hülyeség a torrentnél, az nem egy tudatos megosztas, nem olyan mikor egy feltoltos oldalon te magad töltöd fel a dolgot, nem kéne feltoltesnek venni a torrent technológiát
2017. jan. 4. 08:34
 23/24 kovpet ***** válasza:

# 19: Ez nem igaz szoftverekre, csak filmre és zenére.

Ezekre is csak úgy, ha nincs anyagi haszon és fel nem töltesz a letöltés közben.

2017. jan. 4. 15:38
 24/24 anonim ***** válasza:
ez is oylan dolog ha másolkt rendszer lemezed van az meg mi?ez egy biztonsági másolat az eredetiről . lb a történet itt ér véget... ja me holvan azért készült ez a másolat erre az esetre... :D
2017. jan. 4. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!