Szilveszter éjszaka elég sokat ittam és másnap reggel úgy keltem hogy többen is mondták hogy lefeküdtem az egyik fiúval kétszer, de én semmire sem emlékszem ebből. De én amikor még józan voltam nem akartam senkivel sem lefeküdni meg semmi, de nem emlékszem rá hogy az éjszaka beleegyeztem e volna. De ha bele is egyeztem, én nem akartam ilyet csinálni de nagyon kiütöttem magam, az este felére nem is emlékszem egyáltalán. Reggel mondtak el nekem mindent.
És a fiú állítólag magánál volt. Ez erőszaknak számít?? segitsetek. 16/l
Ne üsd ki magad máskor és nem kerülsz ilyen szituba. Gratulálok. Biztos jót gyakorlatak rajtad
2017. jan. 2. 18:48
3/30 anonim válasza:
Edes istenem hol tartunk:D 16 eves kislany qnnyit iszik hogy kiuti magat
2017. jan. 2. 18:49
4/30 anonim válasza:
Hát amennyiben részegen nem tiltakoztál semmilyen formában, és magatehetetlen sem voltál (tehát meg tudtál állni a saját lábadon, képes voltál megszólalni), tudtommal nem nemi erőszak. Lényegtelen, hogy józan fejjel nem csináltad volna.
2017. jan. 2. 18:54
5/30 anonim válasza:
Alapból igen, ha az ember nem beszímátható.
De azzal tud védekezni, hogy abban a pillanatban beleegyeztél... És még azt is hozzáteheti, hogy beszámíthatónak tűntél. És lehet, hogy így is látszott.
Legközelebb ne idd le magad.sajnálom 😡
2017. jan. 2. 18:54
6/30 anonim válasza:
" de én semmire sem emlékszem ebből. "
Hazudsz.
2017. jan. 2. 18:58
7/30 anonim válasza:
... Gyerek néven nem gondolkodtál még?
2017. jan. 2. 19:03
8/30 anonim válasza:
Igen, annak számít, ha valakinek a magatehetetlenségét kihasználják ilyen módon. De ha a fiú sem volt magánál és ő sem tudta, hogy mit csinál, akkor nem.
2017. jan. 2. 19:05
9/30 anonim válasza:
Ha nem voltál magatehetetlen és nem tiltakoztál, akkor nem erőszak.
2017. jan. 2. 19:06
10/30 anonim válasza:
Lehet, hogy részegen beleegyeztél, sőt, talán éppen te kezdeményeztél. Nem tudhatjuk. Azt sem tudhatjuk, mennyire látszott rajtad, hogy be vagy állva. Azt sem tudhatjuk, a srác mennyire volt piás. Eső után köpönyeg, legközelebb nem iszod magad az öntudatlanságig. Egy esetben tudok egyértelműen a te oldaladra állni, ha randidrogot csempésztek a piádba. Ha tudsz erről, akkor egyértelműen rendőrség. Ha így is volt, nehéz lesz bizonyítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!