Valaki segítsen! Tudnátok küldeni törvényeket a Szociálpedagógus feladatköreiről?
Figyelt kérdés
SÜRGŐS! Én már sokat kerestem, de nem találtam, csak olyan oldalakat, ahol olvashatnék órákat, de max 1-2 mondatot találnék. Talán csak én vagyok bamba, de nem értek ehhez, szóval aki tud a törvényk között ügyesen keresgélni, az KÖNYÖRGÖM, SEGíTSEN!2017. jan. 2. 14:55
1/1 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen munkakörben dolgozik. Nem úgy van, mint a pedagógusnál, hogy aki pedagógus, az iskolában tanít. Egy szociálpedagógus az lehet például tisztségviselő a gyámügynél, vagy lehet lakásotthon-vezető, lehet nevelőtiszt fiatalkorúak börtönében, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!