Ha valaki Ausztriában szül, miért nem hozhatja haza rövid időn belül a gyereket?
Magyar állam polgár,nyilván a gyerek ott is magyarnak lesz elkönyvelve,mintha itthon született volna..
Úgy tudom a papírok miatt nem hozhatja,amig nincsenek meg,de amire felfigyeltem és elbizonytalanodtam..
Azt mondta,hogy nem lehet addig haza hozni,mert igazoltathatják véletlenül őket vagy a határnál ellenőruizhetik..
Ausztriából Magyarországba vezető úton hol van ellenőrzés?? Jelnleg nincs Kelénpataknál ellenőrzés amigránsok miatt,szabadon át lehet menni nem?
Viktor2020 nevű felhasználót jelentettem a szerkesztőknek.
(Aki nem értené: olyan jellegű személyes üzenet miatt, amit ide nem lehet bemásolni, mert kiakadna a trágárságmérő.)
Viktor2020, az újabb személyes üzenetedet megint bejelentettem. Játszhatjuk ezt addig, amíg végül teljesen le nem tiltanak téged.
Én csak örülnék neki, legalább megszabadulunk tőled. Ilyen primitívekre semmi szükségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!