Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki Ausztriában szül,...

Ha valaki Ausztriában szül, miért nem hozhatja haza rövid időn belül a gyereket?

Figyelt kérdés

Magyar állam polgár,nyilván a gyerek ott is magyarnak lesz elkönyvelve,mintha itthon született volna..

Úgy tudom a papírok miatt nem hozhatja,amig nincsenek meg,de amire felfigyeltem és elbizonytalanodtam..

Azt mondta,hogy nem lehet addig haza hozni,mert igazoltathatják véletlenül őket vagy a határnál ellenőruizhetik..

Ausztriából Magyarországba vezető úton hol van ellenőrzés?? Jelnleg nincs Kelénpataknál ellenőrzés amigránsok miatt,szabadon át lehet menni nem?

2016. dec. 28. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A helyesírásodból ítélve egyrészt neked gyereked oda nem adnék, másrészt meg valószínűleg csak azt sem tudod, mi folyik körülötted, és nem érted a dolgokat.
2016. dec. 29. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Viktor2020 nevű felhasználót jelentettem a szerkesztőknek.

(Aki nem értené: olyan jellegű személyes üzenet miatt, amit ide nem lehet bemásolni, mert kiakadna a trágárságmérő.)

2016. dec. 29. 19:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük emese..
2016. dec. 29. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Viktor2020, az újabb személyes üzenetedet megint bejelentettem. Játszhatjuk ezt addig, amíg végül teljesen le nem tiltanak téged.

Én csak örülnék neki, legalább megszabadulunk tőled. Ilyen primitívekre semmi szükségünk.

2016. dec. 30. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!