Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez a dróntörvény? Minden...

Mi ez a dróntörvény? Minden drónt regisztrálni kell s engedély kell a reptetéshez? A syma X5c-t is?

Figyelt kérdés
2016. dec. 24. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ahol egy elmebeteg roma a miniszterelnök, ott sajnos nem ritkák az elmebeteg törvények sem.
2016. dec. 24. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Le kell szarni a törvényeket.
2016. dec. 25. 11:16
 13/15 TappancsMancs ***** válasza:
Ez érthető amit mondasz a 10#-esben (én írtam a 9#-es választ), egy bicikli is lehet veszélyes. Valószínűleg nagyon új dolog a drónozás és a katonai felhasználás jut az emberek eszébe róla. A törvény előtt meg eddig is felelt mindenki a magánlak sértésért, testi és anyagi kár okozásért és ilyenekért amik már szabályozva vannak.
2016. dec. 25. 12:07
 14/15 A kérdező kommentje:

pl. ha valaki drónnal forgalom fölé megy ugyanúgy elmarasztalható mintha labdát rúgna a forgalomba.

de az nonszensz hogy mig a játszótéren labdát lehet rugni, egy 100 grammos drónt nem lehet reptetni. fél kilósat megértem még a negyed kilósat is. na de hogy mindent a mikródront is szabályozni akarják...

mellesleg volt egy olyan törvény is hogy bizonyos felbontás alatt a légivideó legális de visszadobták.

pedig itt is csak az illgális felhsználást kellene megtiltani, nem magát a filmezést.

az lehetne a törvényt hogy csak kivágva legyen feltölthető, nem az hogy maga a videófelvétel is büncselekmény.

2016. dec. 25. 12:12
 15/15 A kérdező kommentje:
valóban veszélyes az a picike. óriásdarázsnak nézték, s megijedtek. pedig volt felszállási engedélyem.
2017. jan. 18. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!