Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csak az egész Gárdista-egyenru...

Csak az egész Gárdista-egyenruha tiltott vagy az is pl, ha fekete nadrág, fekete póló, bakancs és Árpád-sávos kendő van rajtam (tehát nincs rajtam fehér ing és fekete mellény)? Egyáltalán emnnyi büntetés jár a Gárdista-ruha viseléséért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek körében divat a fekete mellény ünneplő felsőként.

Nekem is volt anno óvodában, szerettem.

Ebben az esetben egy óvodai ballagást a nemzetbiztonságiak fognak felügyelni, és kivonul a hadsereg? xDD

2010. máj. 2. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Ha hárman vagytok ugyanilyen ruhában a rendőrök már kötekedhetnek a szimbólum miatt.Inkább kormold be magad,és rohangálj macsatéval,meg szamurájkarddal.Akkor tuti nem szívóznak veled!
2010. máj. 2. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
50eft a bünti.A kérdés az,hogy azonnal le kell-e venned a ruhát(mint szabálysértés megszüntetése),és akkor a közerkölcs elleni zaklatás szabálysértését is elköveted,vagy hazamehetsz még a ruhában(és nem büntetnek meg aznap),vagy amíg le nem veszed nem büntethetnek meg újra?
2010. máj. 2. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Utsó persze arra vonatkozik,ha teljes gárda egyenruhában vagy!
2010. máj. 2. 22:29
 15/15 Fingkirály ***** válasza:

Vicces ezt 14 év távlatából visszaolvasni.

Azóta durván fordult a világ.

Az akkor épp bukott miniszterelnök csendes és megbecsült közgazdásszá védett vissza.

A Jobbik radikális jobboldali harmadik erős pártból centrista-szociáldemokrata törpepárttá lett.

Vona Gábor jobboldali vezérből technokrata thinktankká változott.

Orbán Viktor karizmatikus konzervatív polgári vezetőből elb*szárított Rákosi Mátyás 2.0-vá.

... és a Fidesz támogatói rétege is konzervatív jobbközép polgárokból az egy szatyor szárazbabbal, krumplival, tízezer forintos nagyságrendű egyszeri osztogatásokkal megvehető reménytelen proli tömeg lett.

Ja nemcsak ezzel sikerül megvenni ezeket az embereket, hanem könnyen prezentálható, súlytalan, de kellően hangosan, harsogva démonizált mumus okkal, amikből az egyik legmumusabb még baszki mindig Gyurcsány Ferenc, aki örömmel megeszi - és szerintem jól meg is fizetik érte - azt a szivességet a Fidesznek, hogy a hiteltelenné válása után 18 évvel később (!!!) még mindig hajlandó eljatszani a gonosz bohócot.

2024. márc. 28. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!