Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Titeket nem zavar a hangerővál...

Titeket nem zavar a hangerőváltozás? Nincs rá törvény, vagy szabályozás?

Figyelt kérdés

A TV-műsorok alatt-közben reklámokat, beharangozókat nyomatnak 2xakkora hangerővel, mint magát a műsort! Így aztán eléggé zavaró, hogy távirányítóval a kézben kell néznem a műsort, hogy a szomszédos szobában alvó családot fel ne ébresszem!

Ez nincs szabályozva? Szerintem kell lennie valamilyen szabványnak a jelek modulációjára! Minket, rádióamatőröket nagyon büntetnek, ha megszegjük!

2010. máj. 2. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A kereskedelmi TV-k a reklámbevételekkel működnek azt nem lehet számonkérni tőlük.Hiszen abból tudnak műsort szolgáltatni.
2010. máj. 2. 18:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vicces, mint zavaró. XD
2010. máj. 2. 18:52
 3/17 anonim ***** válasza:
Még régebben (talán nyáron) olvastam arról, hogy az EU-ban valamelyik szerv foglalkozott a kérdéssel, de nem tudom, hogy mi lett belőle...
2010. máj. 2. 18:58
 4/17 A kérdező kommentje:

18:52-esnek!

Ha lenne a családodban idős, beteg ember, aki jó, ha hallótávolságban van, és a gyógyszerbeadások közötti időt nem imádkozással vagy bibliaolvasással akarnád eltölteni, te sem tartanád olyan viccesnek!

2010. máj. 2. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavar. Már önmagukban a reklámok is, de ez az állandó készenlét a távirányítóval a kezemben főleg. Ha esetleg van rá lehetőséged, válassz olyan adókat, ahol nem szakítja meg reklám a filmeket. Persze ezeken is van reklám, de "csak" a műsorok között.
2010. máj. 2. 19:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Ha legalább figyelmeztetnének előtte 15-20 mp-el, hogy az ember kézbe tudja venni a távirányítót! Mondjuk a reklam elott 20 mp-el villogtatnak (nem pedig az utolso pillanatban (ha) eltuntetik) a logojukat...
2010. máj. 2. 19:15
 7/17 A kérdező kommentje:
(Bocsi, billentyuzetet javitottam, es ez nem az enyem!)
2010. máj. 2. 19:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
engem is zavart és azt a megoldást találtam,hogy a házimozira kötöttem a beltérit,és az erősítőn van éjszakai üzemmód ami a hirtelen hangos efekteket hívatott tompítani na ez a reklámokat halkítja,az egyszerűbb megoldás a fülhallgató színte minden tv n van bemenet neki 2500 ft ért már egész jókat kapni.de akkor is felháborító,hogy nekem kell ügyeskedni mert nem egyforma hangerőn jön a reklám mint a műsor.
2010. máj. 2. 19:17
 9/17 anonim ***** válasza:

én is utálom a reklámokat

főleg filmek közben...

2010. máj. 2. 19:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Én azt bírom, amikor intimbetét reklám jön be vacsora közben, körülöttem mindenki elkezd fújolni, én meg nem undorodok az ilyesmitől és mosolygok a bajszom alatt.
2010. máj. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!