Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az exem, amikor még az élettár...

Az exem, amikor még az élettársem volt súlyos testisértést követett el velem szemben. Plusz több fogamat is kiverte. és a gyermekemmel szemben könnyű testisértést alkalmazott. Ilyenkor kerhetünk kártérítést? Ha igen milyen módon? Mekkora összeget?

Figyelt kérdés

A gyermekem és én is pszichológusi segítséget kapunk. A fogaim megcsinaltatása valószínűleg több százezer forint lesz.

Az exem jelenleg előzetes letartóztatás alatt áll.

2016. dec. 16. 03:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem kigyo mert fereg ha kijon megerdmelne hogy neki is kiverjek minden fogat.
2016. dec. 16. 13:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerintem ő már most is biztosan kapott, de én is hasonlókat kívánok neki. Ma néztem vissza a leleteket és a rendőrségi papírokat .... a vádak:

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testisértés

Maradandó fogyaték okozás

Kiskorú ellen elkövetett könnyű testisertes

30nap így börtönben marad biztosan, de remélem itelethozatalaig nem engedik ki, és utána sem pár évig

2016. dec. 16. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Valóban nem az ügyész képvisel, és védőt sem rendelnek ki Neked, mert nem vádlott, vagy hanem sértett, akit nem kell védeni, mert nem ellene folyik az eljárás. Ingyenes jogi képviseletet viszont kaphatsz:

[link]

Különösen a 17.-20. §-t ajánlom figyelmedbe. Ezen túl van áldozatsegítő szolgálat is, ez is hasznos lehet.

[link]

Ilyen jellegű kárt a büntetőügyben nem valószínű, hogy érdemen elbírálnák, és a külön polgári pert választanám. Ahhoz is lehet kérni a jogi képviseletet, a kiskorú részére is.

2016. dec. 17. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!