Magyarországon miért ilyen gagyi az igazságszolgáltatás?
Ha egy cigány folyamatosan fenyeget valakit, kötekszik, esetleg testi erőszakot alkalmaz, akkor sincs semmi komolyabb következménye, gyakran nem foglalkoznak vele a rendőrök vagy ha el is fogják, rövid idő alatt elengedik valami felfüggesztettel vagy még azzal sem. Komolyabb bűntettekért is kapnak egy-két év börtönt, ami csak egy rövid vakáció számukra a rokonok között.
Bezzeg ha egy magyar reagálni mer a provokációikra, akkor rögtön megérkezik a teljes magyar hadsereg, jól szétverik és leültetik vagy 50 évre.
Egyáltalán nincs így, baromság amit írsz az első betűtől az utolsóig. A börtönök tele vannak cigányokkal, kb. az emberek háromnegyede az.
Kérlek hozz fel egyetlen példát - nem kell több - amikor egy magyar reagált provokációra és leültették 50 évre. Ja, hogy egy sincs? Így gondoltam.
Ha a nép nem lenne gagyi, akkor az sem lenne az, amit alkot és létrehoz.
Pl. a törvények, a társadalom, stb.
#2: Én egy szabolcsi faluból tudok neked példát hozni! A roma gyerekek elég gyakran verekednek, az iskolában és az utcákon is! Mégis soha semmilyen eljárás nem indult ellenük, az iskolában a folyamatos fenyegetések, verekedések ellenére sem szóltak rájuk a tanárok sem. A falu parkjában többször rongáltak (kukákat, padokat vertek szét), szándékosan provokálták az este kinn focizó, beszélgető magyar fiatalokat, nem történt semmi. Egyszer volt egy viszonylag komolyabb verekedés a focipálya mellett, akkor sem kaptak semmi büntetést, csak kijöttek a rendőrök és szétnéztek...majd elmentek. Ennyi.
Amikor ott éltem, az egyik utcában estenként lopni jártak, elvittek fűnyírót, fűrészt, fúrót, szerszámkészletet, alkatrészeket, amihez csak hozzáfértek, a rendőrök arra vették a fáradtságot, hogy nyomozást indítsanak utánuk.
És nézzünk a másik oldalról példát! Egy akkor még általános iskolás, 4-5 fős magyar fiúkból álló csapat néhány autóról szórakozásból letörte az emblémát. A rendőrök a bejelentés másnapján megjelentek minden gyanusított házánál, javítóintézetbe küldést helyeztek kilátásba, sőt páran akkor töltötték a 14et, azoknak felfüggesztett börtönbüntetést adtak! Ez komoly, nem kitaláció! Minden kis kihágásért keményen büntetik a magyarokat. Az iskolában mint mondtam, a cigányok nap mint nap verekednek, a tanárok szeme láttára, akik csak legyintenek...a kis 10-12 éves gyerekek terrorizálnak nagyobbakat is, akik visszaszólni nem mernek nekik, mert az iskolában tanuló 15-16 éves bátyjuk, unokatestvérük, meg tököm tudja ki rögtön ugrik meg hívjuk a teljes rokonságot ha baj van. Nekik miért engedik meg?? 2 magyar fiú volt aki hasonlóan viselkedett, többször verekedtek, őket kirúgták az iskolából, fél évre javítóintézetbe küldték! Amikor 18 évesen lopást követtek el, több évnyi letöltendőt kaptak, legalább 6-8 évet ha jól tudom. Magyaroknak semmit se lehet, cigányoknak mindent? Vagy hogy működik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!