Mikortol van csendháboritás egy lakotelepi lakásban?
Felelltunk lévö hagynemondjam milyen fiatalok allandoan
ejazaka bömböltetik a zenét össze hányták multkor is a
lépcsőházat ha szolunk mi vagyunk a hibásak hogy merünk
szolni
Szívás. Cigányok?
Következetesen hívni kell rájuk a rendőrséget, amíg ők is és a rendőrök is meg nem unják ...de ha elfogasz egy jótanácsot, adjátok el a fenébe a lakást, most jó áron lehet elpasszolni még a 10 emeletesben lévő kecókat is. Hosszú távon nem egészséges ott lakni.
2016. dec. 3. 17:28
2/13 A kérdező kommentje:
Nem ciganyok hanem drogosok cs nm akartam kiirni ez albérlet sajna nehéz erre masikat talalni
nem sokat, hát penalházban ez van. meg kell szokni.
én azt mondom, hozzáállás kérdése, én 10 évig laktam az elsőn, felettem 3 kisgyerek rollerezett a parkettán, és tök jókat aludtam, dolgoztam, mindent csináltam, egyszerűen mert nem foglalkoztam vele.
de olyan is volt, h a vmelyik szinten fiatalok házibuliztak, aztán legtöbbször csak annyira voltak részegek h éjjel 2-kor hozzánk jöttek be és nem tudtam őket meggyőzni, hogy rossz helyen vannak (csak eltévesztették a szintet). hát ez van ...
ha csend kell, akkor ki kell menni falura.
2016. dec. 3. 17:41
4/13 anonim válasza:
Nyugodtan kihívhatod a rendőröket ha éjszaka bömböltetik a zenét. Nem kell eltűrni. Ha valaki nem tudja betartani a házirendet annak kell elköltözni.
2016. dec. 3. 17:47
5/13 A kérdező kommentje:
Ez egy falu es nem ugy mukodik h rájuk hagyni van egy 3éves gyerekem aki allandoan felebred es sir nem csak engm zavar a bömbölö zene ejfêlkor.
6/13 A kérdező kommentje:
Föleg h már hétköznap is vannak ezek
Bármikor hívhatsz rendőrt ha bömböl a zene, ki fognak jönni. Következetesnek kell lenni, figyelmeztetés után már fizetni fognak rendesen. Azért ha drogos és beszámíthatatlan, én hordanék magamnál valami önvédelmi eszközt, ezeknél sose lehet tudni.
2016. dec. 3. 17:51
Ha albérlet, akkor meg beszélj a főbérlővel, hogy intézkedjen. Illetve ha ők is albérlők, beszélj az ő főbérlőjükkel, hogy drogosoknak adta ki a lakását. De ha rám hallgatsz, inkább keress egy kisebb lakást, ami nem 10 emeletes panelban van.
2016. dec. 3. 18:18
van egy haszontalan ingyenélő semmirekellő szervezet, aki többnyire b*szik ilyenkor segíteni, de ez attól függ, hogy milyen környéken laksz. más csak rendőröknek hívjak őket. mindenesetre ők adhatnak papírt arról, hogy valóságot állítasz, innentől mehet lakás értéktelenítéséért a jogi úton való fellépés. a mások kárán pénzt kereső semmirekellők - más néven ügyvédek segítségével akár milliókat lehet innentől kapni.
2016. dec. 3. 18:33
10/13 A kérdező kommentje:
Itt mindenki alberletbe van mi magántulajtol berljuk ö aztmonsta szoljunk a közösképviselönek ö aztmonsta hivjuk ki a rendöröket
Kapcsolódó kérdések: