Jogom van elmenni mosdóba az iskolában?
De aranyosak ezek a válaszok:D
Egyébként azért nem szeretik kiengedni a tanárok a gyereket,mert nekik is meg van tiltva,hogy kiengedjék,nem véletlenül.
Különleges egyszeri alkalmak mindig vannak,de tapasztalatom szerint(én is diák vagyok)sokan direkt óráról akarnak kimenni,és inkább mobiloznak szünetben.Utána meg 5 percenként járkálnak ki be,és ezzel a többieket zavarják.Sőt sokan így akarják megúszni a felelést vagy azt,hogy kihívják őket a táblához,esetleg a házi ellenőrzést.
Egyébként nem oviról van szó.
10-15 perces szünetek vannak az iskolákban,nem igaz,hogy ennyi pisilési idő után nem lehet kibírni 45 percet.
Akinek ez gondot okoz,az menjen orvoshoz,mert baj van a veséjével
"Mégis milyen ember az,aki nem engedi ki a gyereket a mosdóba?"
Ne csináld már! Van itt egy diák, aki hétköznap éjszaka egy órakor azon izél, hogy nem engedik ki a mosdóba. Nyilván ez rendszeresen előfordul, ha ez neki ekkora problémát okoz. Ha meg rendszeresen előfordul, akkor ő a hunyó.
Normális diák éjszaka alszik, de ő nem, neki az a legnagyobb gondja, hogy az interneten felhergelje a népet a tanára ellen.
És néhány bohóc hagyja is magát hergelődni, mert az neki is kielégülést okoz, ha lehülyézhet egy tanárt, még ismeretlenül is. Szánalmas.
Én soha nem kérezkedtem ki mosdóba.Szerintem a diákok azért kérezkednek ki hogy addig is tudjanak lógni az óráról és hogy egy kicsit sétálhassanak
Mondjuk ha egy lánynak erősen megvan a menstruációja az már megint más kérdés....ugyanez van a hasmenéssel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!