Mik a jogaim, ha lopással vádolnak egy üzletben?
Figyelt kérdés
Ma egy müller áruházban vásároltam.Fizettem,erre a biztonságiőr felszólított,hogy fáradjak az irodába,egy rutinellenőrzésre.Kipakoltatták a táskámat,megkérdezték,hogy mindent fizettem-e.Mondtam,hogy igen,és kérdeztem,hogy mégis mit "loptam" el,erre a válasz az volt,hogy nekem tudnom kellene.Persze nem loptam el semmit,aztán kiderült,hogy két szemceruza eltulajdonításával vádolnak.Nem találták nálam mivel nem is loptam,de nagyon megalázó volt ez az egész!38 hetes kismama vagyok,bármikor megszülhetek,és ilyet kell átélnem!Felháborító ez az egész!Kamera nincs az üzletben,a biztonságiőr meg egy 50-60 éves szemüveges vénember!Talán ideje lenne felszerelni pár kamerát,a biztonságiőrnek meg vagy nyugdijba menni,vagy eggyel nagyobb dioptriájú szemüveget vásárolni!Én ilyenkor mit tehetek?Tehetek feljelentést?2008. okt. 6. 13:48
11/25 A kérdező kommentje:
Nem csuktak le,a dutyiból nehezen irogatnék!:)
2008. okt. 6. 19:10
12/25 A kérdező kommentje:
Ja,a zalaegerszegi üzletükben történt az eset.
2008. okt. 6. 19:11
13/25 anonim válasza:
Nagyon megalázó helyzet lehetett, pláne úgy, hogy kisbabát vársz és vásárolni jársz oda, nem pedig lopni! Tedd túl magad az egészen, én nem javaslom, hogy jogi útra tereld a dolgot, egy csomó pénzedbe kerülne (neked kell minden költséget megelőlegezni) és a kimenetele is bizonytalan. Legyél nagyvonalú, sz@rd le az egész áruházat! Jó egészséget Neked, és kisbabádnak!:)
14/25 anonim válasza:
Én igenis visszamennék, és megmondanám, hogy fel szeretném őket jelenteni, ha csak nincs vmi jobb ötletük, sőt még a sajtóhoz is fordulnék a helyedben.
15/25 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nyugiba maradok,semmi kedvem bíróságra meg rendőrségre futkozni,lesz jobb dolgom is,ha megszületik a babám.Bemártottam őket azzal a levéllel a felsőbb vezetőknél,nekem elég ennyi!Csak azt sajnálom,hogy nem tudom majd meg,nem látom az arcukat amikor lecseszik őket esetleg!
2008. okt. 7. 11:44
16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2008. okt. 7. 11:45
17/25 anonim válasza:
teljesen nyugodt lehetsz, semmi lebaszást nem fognak kapni, sőt még egy adag vállveregetést is hogy azért időnként megmaszíroznak ilyen bepalizható balfácánokat mint te. Ezzel tisztában kell lenni hogy mit jogosak tenni és mit nem ha bemész egy ilyen helyre mert ezek egy szolgáltató és te az ügyfelük vagy akinek tudnia kellene hogy mit tehet vele a szolgáltató és mit nem. A feljelentés neked nem kerül pénzedbe, ha tanúvallomás hiányzik a balfaszoknak akkor tedd le írásban a lehető legrészletesebben, és aztán a többi már az ő dolguk. Fingassák csak meg őket is rendesen, nehogy már a buzernyákjai elbízzák magukat mert az se neked sem a többi vevőnek nem használ, ha ilyenekkel vanb dolguk akik utólag befogják a képüket mikor nem kellene!
18/25 anonim válasza:
Én a helyedben vagy az RTL Klub Fókusz c. műsorát vagy a TV2 Aktív műsorát megkeresném ezzel a dologgal. Csak el kell mesélned nekik tutibiztos hogy csinálnak belőle egy riportot. Ilyent érdemes megcsinálni mert ez nem plusz idegeskedés. Viszont feljelentést azt kár, főleg ha terhes is vagy, ne járkálj bíróságra ha nem muszáj.
19/25 anonim válasza:
szerintem is. a média ellenük az egyik legjobb eszköz, had legyen kevesebb vásárlójuk, ennek úgyse örülnének.
20/25 anonim válasza:
Mi a faszt ajánlgattok ti itt?! Ezeket a szemeteket nézi egyáltalán valaki kretének? Akkor már inkább a Juszt féle TV ügyvédje annak inkább hiszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!