Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történne, ha feljelentenék...

Mi történne, ha feljelentenék a Rendőrségen egy utcai drogárust? Kapnék érte jutalmat?

Figyelt kérdés
Nem tervezek ilyet tenni, csak elgondolkoztam rajta. Budapesti vagyok, és amikor esténként a bulinegyedben sétálok, csomószor látok ilyen sarkon álló figurákat, akik, ha elhaladok mellettük, halkan megkérdezik, hogy kérek-e "egy kis zöldet", vagy valamit. Ezek az emberek nem félnek? Csak annyi dolga lenne bárkinek, hogy felhívja a rendőröket, miközben szemmel tartja egy kicsit távolabbról, és rögtön előállítanák őket.
2016. nov. 27. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Jutalmat biztos nem kapnál.
2016. nov. 27. 23:56
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

Mi értelme lenne?

Téged megvernének a pasi akit meg elkaptak csak egy senki.

A nagykutyák bármikor szereznek ilyen alakokat,semmi változást nem érnél el vele

2016. nov. 27. 23:57
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem. Maximum megköszönnék, hogy teljesítetted, állampolgári kötelességedet. Viszont utána, esetleg lenne okod idegeskedni...
2016. nov. 28. 00:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha névtelenül teszek bejelentést, vagy úgy, hogy nem látja a csávó, akkor nem lenne okom idegeskedni. Látom, hogy meg akar szólítani, elhaladok mellette. 30 méterrel odébb leülök egy kint helyre, rendelek valamit, közben ráhívom a rendőröket. Kész. Mindenkit megszólít, aki fiatal, kicsit lazábban öltözik, és potenciális vevőnek tűnik, soha nem tudná meg, ki nyomta fel.
2016. nov. 28. 00:09
 5/11 anonim ***** válasza:
jutalmat biztos nem, ha valakit köröznek és nyomravezetői díj van, akkor szoktak jutalmat osztogatni.
2016. nov. 28. 00:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nem számolsz, hogy esetleg nem érdekük elkapni ezeket a személyeket.

Az utóbbi évtizedek kriminalisztikai eseményeit elnézve ez nem is olyan lehetetlen gondolat.

2016. nov. 28. 00:20
 7/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
74%
A drogárus "haverjaitól" biztos kapnál némi "jutalmat".
2016. nov. 28. 06:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: lásd a negyedik válaszom.

Utolsó előtti: na igen, ez nekem is megfordult a fejemben. Egyszer a nyugati pu. aluljárójában található prostikra tettem a közeli rendőröknél panaszt. Még én lettem lehordva, hogy mi alapján gyanúsítgatok ártatlan nőket (akik amúgy többször ajánlatokat tettek nekem...). Szerintem csúszópénzt kapnak tőlük a rendőrök.

2016. nov. 28. 12:05
 9/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Ha névtelenül jelented be, akkor hogy találna meg a rendőrség a jutalom miatt? Ha megtalál a rendőrség, akkor megtalálhat a díler baráti köre is, főleg ha van yard a bandában.

Amúgy szerintem nem túl nagy lelkesedéssel ugranak rá egy névtelen bejelentésre. Aminek nyilván van jó és rossz oldala is.

2016. nov. 28. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:
ezeket a sünök védik.látszatra ,ha be is viszik holnap megint ott lesz.
2016. nov. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!