Mi történne, ha feljelentenék a Rendőrségen egy utcai drogárust? Kapnék érte jutalmat?
Mi értelme lenne?
Téged megvernének a pasi akit meg elkaptak csak egy senki.
A nagykutyák bármikor szereznek ilyen alakokat,semmi változást nem érnél el vele
Azzal nem számolsz, hogy esetleg nem érdekük elkapni ezeket a személyeket.
Az utóbbi évtizedek kriminalisztikai eseményeit elnézve ez nem is olyan lehetetlen gondolat.
Utolsó: lásd a negyedik válaszom.
Utolsó előtti: na igen, ez nekem is megfordult a fejemben. Egyszer a nyugati pu. aluljárójában található prostikra tettem a közeli rendőröknél panaszt. Még én lettem lehordva, hogy mi alapján gyanúsítgatok ártatlan nőket (akik amúgy többször ajánlatokat tettek nekem...). Szerintem csúszópénzt kapnak tőlük a rendőrök.
Ha névtelenül jelented be, akkor hogy találna meg a rendőrség a jutalom miatt? Ha megtalál a rendőrség, akkor megtalálhat a díler baráti köre is, főleg ha van yard a bandában.
Amúgy szerintem nem túl nagy lelkesedéssel ugranak rá egy névtelen bejelentésre. Aminek nyilván van jó és rossz oldala is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!