Ha egy 21 éves fiu teherbe ejt egy 15 éves lányt akkor lecsukják a srácot vagy megbuntetik vagy akármi?
Figyelt kérdés
[csak kíváncsiság] szerencsére nem vagyok ebben a helyzetben :D2016. nov. 24. 23:36
1/10 anonim válasza:
Semmi nem történik, 14 év a beleegyezési korhatár. A gyerektartás pedig pont elég büntetés lesz neki.
2/10 anonim válasza:
A lány apja kiheréli. Én azt tenném.
3/10 anonim válasza:
Semmit nem csinalnak vele, mivel 14 even feluli a lany. Persze ha nem eroszakbol lett.
4/10 anonim válasza:
Az elkövetkező 18 évre lemondhat a keresete kb.40% áról. Ha ikrek akkor mégjobban ráb...ott.
5/10 anonim válasza:
2:
Le is lőnélek a gumilövedékes pisztolyommal, vagy lefújnálak gázspray-vel, amikor nekem jössz és teljesen jogos önvédelem lenne a dolog.
A lányt meg elvenném 16 évesen, amint szülői beleegyezéssel már házasodhat.
23/F
6/10 anonim válasza:
Igen, nyilván beleegyeznek, miután kiheréltek.
7/10 anonim válasza:
Egy gyerek 14 éves korától azzal szexel, akivel akar. Csak nagykorú nem szexelhet 14 év alattival (az a liliomtiprás és azért tényleg börtön jár).
8/10 anonim válasza:
7:
Sok embernek kellene agyat növesztenie ahhoz, hogy felfogja ami igazságot most mondtál.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. nov. 27. 08:55
10/10 anonim válasza:
15évesen nem a szexen kéne járni az agyadnak hanem a tanuláson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!