Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek? Hogyan helyes...

Mit tegyek? Hogyan helyes jogilag? Többi lent!

Figyelt kérdés
A helyzet a kővetkező: általánosba járok .van egy női tanárom. (Kb.:30 éves) és van egy volt lánydiák (9.es 15 éves) a tanárnő elvállt a férjétől és össze jött a volt tanítványával. Szexuális viszonyt folytatnak. Vannak képet instagrammról beszélgetésekről amiben "kiderülnek" ezek a dolgot. Egy másik diáknak megírta a tanár hogy együtt vannak. Ennek lehet valami jogi következménye bárkire nézve? Ha igen mi? Én azon gondolkodok hogy az igazgatónak továbbítom ezeket a képeket. Ha esetleg nem lenne ebből az ő részüknél úgy, viszont én a tanár meggyanúsítottam. Akkor engem esetleg kirúghatnak az iskolából vagy valami jogi következménye rám nézve? Vagy esetleg a rendőrségre mennjek? Ha nem "lesz" semmi viszont én mondtam ezeket. Akkor az rágalmazás? Mit csináljak?

2016. nov. 16. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, ha lépsz az ügyben, alaposan megszívat a tanárod! Az ő magánéletéhez semmi közöd. Ez kb. ugyanaz, mintha férje lenne és abba kutakodnál bele. A lány elmúlt 14, másik suliba jár, ergo a te iskoládhoz semmi köze. Sepregess inkább a saját házad tájékán, és ezt a tanácsot egy életre fogadd meg, hacsak nem akarod magad alatt vágni a fát. Ugyanis, ha belerondítasz az ők dolgaiba, szerintem kamatostul visszaadják azt neked -legalábbis én mindenképp így tennék a helyükben...
2016. nov. 17. 19:57
 12/12 anonim válasza:
100%
majd a karma elintèzi veled is a dolgát ha megteszed :p vissza fogod te mèg ezt kapni!
2016. nov. 19. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!