Oroszországban születtem mikor anya terhes volt velem épp Oroszországban voltak Ők magyarok mind s ketten de engem ott hozott anya világra ez azt jelenti hogy én Orosz vagyok? ;)
Figyelt kérdés
É örülök neki ha így van. Rendes válaszokat kérek2016. okt. 28. 17:05
21/25 KecskeShajt újra! válasza:
Ilyen erővel a németekről, a tatárokról és a törökökről is el lehetne mondani, mennyi szenvedést okoztak: német betörések a X-XIII. században, tatárjárás, török hódoltság, de szerintem baromság így gondolkodni.
22/25 anonim válasza:
Barátom te nagyon fiatal vagy még, sokat kell még neked tapasztalni tanulni ahhoz hogy reális képet tudj alkotni a világról, ezért azt tanácsolom hogy olvass sokat és beszélgess sokat a szüleiddel ezekről a dolgokról. ezzel én be is fejezem ezt a beszélgetést. Sok sikert kívánok neked a tanulmányaidhoz.
23/25 A kérdező kommentje:
Ha régen nincsenek az oroszok ki tudja a németek mit tettek volna magyarországgal
2016. okt. 28. 22:02
24/25 anonim válasza:
uristen.. mond már meg melyik meséből találtad ezt ki????????? hogy te orosz vagy????? hát mi honnan tudjuk te szerencsétlen? kérdezd meg anyádat :DDDDDDDDDD sirok
25/25 anonim válasza:
Én szégyellném magam, ha orosz lennék, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!