Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Oroszországban születtem...

Oroszországban születtem mikor anya terhes volt velem épp Oroszországban voltak Ők magyarok mind s ketten de engem ott hozott anya világra ez azt jelenti hogy én Orosz vagyok? ;)

Figyelt kérdés
É örülök neki ha így van. Rendes válaszokat kérek

2016. okt. 28. 17:05
1 2 3
 1/25 Vree ***** válasza:
51%

Nem.

De az állampolgárságnak esetleg érdemes utnanézni, hogy melyik ország mihez köti, ki tudja hátha összejön egy orosz valamilyen alapon. ;)vissza

Magyar állampolgárság pl. többnyire úgy keletkezik, hogy:

„Születésénél fogva magyar állampolgárrá válik a magyar állampolgár gyermeke".

Honosítással pedig 8 évet itt laksz és levizsgázol egyszer magyar nyelvből.

Szül. hely nincs említve, nem számít.

Legtöbb országban hasonló szabályok vannak.

Hogy identitásérzeted alapján minek tartod magad/kivel közösködsz, az a te ügyed, tarthatod magadat épp marslakónak is, ha az a szíved parancsa.

2016. okt. 28. 17:17
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Kb. ennyi közöd van az oroszokhoz :D

[link]

2016. okt. 28. 17:18
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
Ahogyan írtad, az alapján nem kizárt. Hiszen az oroszt nagybetűvel írtad, tehát lehet, hogy ez a családneved. Arra gondolni sem merek, hogy esetleg nem vagy tisztában azzal, hogy a mellékneveket kisbetűvel kell írni.
2016. okt. 28. 17:37
 4/25 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon vicces kommentet írtál köszönöm szépen. Az hogy orosz az nem a családnevem képzeld el, ha tudni akarod elég sűrűn járok Oroszországban és úgy tekintek rá mint a hazámra.
2016. okt. 28. 18:05
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Akkor oda kellene költöznöd!
2016. okt. 28. 18:54
 6/25 anonim ***** válasza:
2%
Magyar szülők gyereke az Magyar. Függetlenűl attól hogy a holdon született meg vagy az északi sarkon. Ha te orosz akarsz lenni akkor költözz ki oroszországba és kérvényezd az orosz állampolgárságot, isten veled sok sikert.(idegen szívű vagy nemfogunk sírni utánad)
2016. okt. 28. 19:08
 7/25 Vree ***** válasza:
61%

^Neked kéne elköltöznöd vlgre, meg a többi álmagyarkodónak, akik vad módjára marnak bárkibe, aki a szemükben egy kicsit is "idegenszívű" (ami kb. bárki, aki nem az ő fanatikus nacionalizmusukat majmolja).

Nem fogunk hiányolni téged sem, megnyugodhatsz.

Kb. ez a válasz arra, ahogyan te reagáltál.

2016. okt. 28. 19:32
 8/25 Vree ***** válasza:
52%

^De most komolyan, egy kölyköt bevádolni, hogy "idegenszívű" mert feltesz egy ilyen kérdést...milyen ember vagy te?

Mert hogy nem a "jó magyar", az biztos.

2016. okt. 28. 19:33
 9/25 A kérdező kommentje:
Most nem értem miért vagyok idegen szívű azért mert nem.érzem magyarnak magam attila még szeretem a magyar embereket mert rendesek.és becsületesnek de mit értett a kedves válaszadó az alatt hogy "idegen szívű" ?
2016. okt. 28. 19:34
 10/25 A kérdező kommentje:
De miért mondta hogy idegenszivü vagyok?
2016. okt. 28. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!