A pedofilia elleni harcnak mi lesz a következő állomása? Be fogják tiltani a családi életközösséget? " A szexuális zaklatásoknak több mint a fele a családban történik. Ez még inkább igaz az erőszakos cselekményekre"
08:07
azért én nem gondolom, h ugyan olyan betegség lenne, mint az alkoholizmus ....
Találkoztál te már "meggyógyult" pedofillal? (persze a szó helyes értelmében, nem pedig mert azt kiabálják valakire).
És fordított esetbe bele gondolt bárki is ? Azaz hogy ez mekkora hatalmas visszaélési lehetőség egy kicsit öntudatosabb gyerek részéről mondjuk a neki nem szimpatikus tanárával szemben ??? Hatalmas ! És kinek lesz igaza, ha egyszer a gyerek ezt állítja ? Vajon ?
Szóval nem lehet ezt olyan egyértelműen szabályozni, és én csodálkozom, hogy páran mégis nagyon egyértelműnek vélik a kérdést.
Pedig szerintem is egy betegség. (lelki/pszichés)
Közelebbről egy téveszme. Illetve egyszerre TÖBB téveszme.
- Ezzel én szeretem a gyereket. (Dehogyis, valójában csak magamat szeretem!)
- Ha nem tudok normális kapcsolatot kialakítani a felnőttekkel, akkor majd gyerekekkel pótolhatom ezt. (Egy büdös lótúrót! Soha nem fogja pótolni az egyik a másikat.)
- Nem ártok vele senkinek. (Ugyan már! Nagyon is ártok a gyerek egészséges fejlődésének.)
Egy egészséges, felnőtt személyiségű ember, a fentiek miatt nem tesz ilyet. Egyszerűen azért nem, mert tisztában van vele, hogy ÁRT. A beteg ember ellenben meggyőzi magát arról, hogy ezt a gyerek is akarja. Itt a határ.
09:31: az AIDS is egy betegség attól függetlenül, hogy még senki sem látott meggyógyult AIDS-est. ÉS én is leírtam, hogy nincs teljes gyógymód, viszont bizonyos terápiak részben hatékonyak tudnak lenni.
Ez az egyetlen megoldás; lelőni mégsem lehet őket olyanért, amiről nem tehetnek.
Az meg nyílvánvaló, hogy ezzel vissza lehet élni, de talán azért nem írt ide erről senki, mert nem ez a téma.
Én azt gondolom, hogy aki pedofil, azt ki kell végezni.
Aki egy ilyen súlyos parafilíától szenved, az úgy sem tud teljes, normális életet élni, mert életét átszövik a beteges gondolatok stb. Egyébként meg egy megrontott gyermek élete is tkp. ezzel az eseménnyel el van rontva, sajnos néha a korábban megrontott gyermekek annyira torzulnak pszichésen, hogy később saját maguk válnak pedofilokká.Én ezt tartom az egyetlen megoldásnak, lehet lepontozni, mert gondolom egyesek szerint ez túl durva stb. stb., de én így gondolom.
Ezzel én is így vagyok. Aki pedofil azt vagy ki kell végezni, vagy ivartalanítani kell, és akkor nem lesz szexuális késztetés.
De a pedofília elleni harc csak egy nagyon jó indok, amivel lehet takarózni. A pedofíliát mindenki elítéli, így aki ellene harcol, az csak jó lehet. E cél mögé bebújva létrehoznak internetes gondolatrendőrséget, szétverik a családokat, stb. A pedofília vádjával pedig bárkit el lehet lehetetleníteni, tönkre lehet tenni. Még az egyházat is, csak azt több idő.
hát szép gondolat persze, csak éppen ez egy nagyon szubjektív cnzura talaja lehet, amit viszont sztem senki nem szeretne ... egy csomó visszaélési lehetőség, aztán majd ott kötünk ki mint Kína, sztem ez nem megoldás.
Na meg ne felejtsük, tökéletesen lehet manipulálni, tehát még egy érv ami miatt nem ér semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!