Ha egy nő gyereket szeretne egy bizonyos férfitól, akkor az megoldható, ha a férfi beleegyezik, hogy ő lesz biológiailag az apja, hogy csak a nőé lesz a gyerek?
Akkor kérlek szépen mondd meg hogy miért akarod 'férfi mentesen' felnevelni?
-És mégis szerinted mit szólna iskolában vagy máshol amikor mindenkinek látja az apját?
-Mit csinálna apák napján?
- És ha kérdezné, hogy hol az ő apja, mit mondanál neki? Az igazat?
Az oka annak, hogy férfi mentesen akarom felnevelni, hogy leszbikus vagyok, leszbikus kapcsolatban. Emiatt el lehet ítélni meg lebeszélni, de figyelmen kívül hagyom.
Mit szólna, hogy másnak látja az apját? Semmit, nem foglalkozna vele, ha meg igen, elmagyaráznám neki.
Mit csinálna apák napján? Semmit. Mi sem ünnepeltük soha se suliba se máshogy.
Ha az apja felől kérdezősködne mit mondnék neki? Előbb utóbb csakis az igazat.
De így elég felejtős a dolog, ha nem lehet mesterséges megtermékenyítés. Azért, mert én mindenképp leány gyereket szeretnék, ha nem ez jönne össze, nem mondhatnám, hogy mégsem kell nyilván, de abba egyetértek, hogy egy fiú gyereknek szüksége van apára.
Egyébként olyan jó, hogy egy mesterséges megtermékenyítést nem csinálnak meg, egy meleg párnak pedig lehet gyereke béranyától simán legálisan.. Nekem meg csak egy minta kellene. Se baj talán külföldön, hátha csinálnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!