Jozetha kérdése:
Meg nem multam el 18 eves, de elkoltoznek otthonrol. Ez hogy lehetseges?
Figyelt kérdés
Nos....apam a baratomat utalja, es allandoan azt mondja nekem hogy milyen szar vagyok, es emellett allandoan iszik, mostmar meguntam. Legszivesebben elkoltoznek baratomhoz, de sajnos o nem egyezne bele. Pedig nagyon rendes a baratom amugy, probalklzik hogy apam megkedvelje de szarmazasa miatt nem hisz nekem hogy o kedves es engem sosem bantana. Szlval ha van lehetoseg arra hogy valahogy elkoltozhessek innen, mk lenne az?? Kerlek segitsetek...2016. okt. 16. 16:39
11/12 anonim válasza:
Mennyi idős a barátod? Dolgozik? Szüleivel él?
Mielőtt megfogadod a 9-es tanácsát, kicsit gondolkodj! A kamaszkori szerelmek nem tartanak sokáig. Aztán mi lesz veled? Bírósághoz rohangálsz, hogy kötelezzék apád arra, hogy újra eltartson?
Mi lesz, ha addigra lesz gyerek is? Mentek valami anyaotthonba. Csodálatos karrier!
12/12 anonim válasza:
Ilyen probléma nem fog fennálni utolsó, mivel nem fogják engedni hogy a pasija legyen a gyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!