Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet, hogy közel 20 éves...

Lehet, hogy közel 20 éves vagyok és anyáméknak küldözgetnek leveleket a kollégiumból, ha valami kell nekik?

Figyelt kérdés
Se a saját papírjaimat, se a saját ügyeimet nem intézhetem el. Létezik ilyen? Ez nem a jogaim korlátozása?
2016. okt. 11. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozzájuk vagy véletlenül bejelentve?
2016. okt. 11. 08:30
 2/10 A kérdező kommentje:
De, viszont NEKIK! Szóval minden papíromat haza kell vigyek, hogy aláírassam velük, máskülönben nem fogadják el.
2016. okt. 11. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet még nem is hallottam. Miért kéne aláíratnod velük, 20 vagy. Következő lehet: középiskolába jársz és nem szokták meg a 18 felettieket. (fogalmam nincs ez hogyan lehet)

Gyámság alatt állsz, mert nem vagy beszámítható. (gyógyszeres öngyilkossági kísérlet, stb)

Avagy kamu a kérdés, br nem tűnik annak.

Írd már le h milyen dokumentumokat küldenek a szülők nevére és pontosan miket kell velük aláíratnod, mert ezt el se hiszem :D

2016. okt. 11. 08:56
 4/10 EagleHUN ***** válasza:

Ha neked nincsen jövedelmed és a szüleid fizetik a kolit és a tanulást, az ezzel kapcsolatos ügyeket és papírokat nekik fogják küldeni és velük fogják aláíratni.

Jövedelemmel nem rendelkező személyt miért és hogyan köteleznének valaminek a kifizetésére?

Szóval előfordulhat, jó oka van!

2016. okt. 11. 09:37
 5/10 A kérdező kommentje:
A kollégium ingyenes. Nem kell semmit fizetnem érte. Érettségi utáni szakon vagyok (okj). Most volt, hogy sörözgettünk lent és meglátott a nevelő. Balhét csinált belőle és fegyelmim lesz. Emiatt küldenek a szüleimnek minden hülye papírt és hívogatják őket. A kérdés nem kamu.
2016. okt. 11. 09:48
 6/10 kovpet ***** válasza:
100%

"sörözgettünk lent"

Hol van az a "lent"?

Tilthatja a házirend az alkoholt a koleszon belül, mondjuk kérdés, hogy ehhez mi köze a szüleidnek.

Nem valami egyházi intézmény ez a kolesz? Az olyanok szokták magukat törvényen felülinek gondolni.

2016. okt. 12. 14:08
 7/10 A kérdező kommentje:
A kollégiumon kívül.
2016. okt. 12. 17:01
 8/10 kovpet ***** válasza:
És mi áll a levélben?
2016. okt. 12. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Miiii a sz...r köze van a kollégiumnak ahhoz, hogy te 20 évesen a kollégiumon kívül mit csinálsz? Amúgy én is úgy hallom, hogy az egyházi intézmények szokták a kiskirályt játszani, ez is az?
2016. okt. 13. 00:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem egyházi. Azt mondták nekem, hogy eltartott vagyok, így ezek a szabályok.
2016. okt. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!