Szerintetek ez letöltendő lesz?
Figyelt kérdés
Egy elég jó ismerősöm nem egészen két hónapja szabadult a börtönből, ahol majdnem négy évet töltött több rendbeli betörésért és más bűncselekményekért. Kedvezmény nélkül szabadult. Most sajnos megint csinált egy bűncselekményt, betört egy látszerészüzletbe és a közvetlen mellette lévő fogorvosi rendelőbe. Elkapták, vállalta is a cselekményt. Szerintetek letöltendőt kap, vagy megússzahatja felfüggesztettel?2016. okt. 7. 22:29
11/14 anonim válasza:
Különös visszaeső a te "barátod". Nem, hogy visszamegy, még a büntetési tétel felső határa is emelkedik, mellette börtön helyett fegyházba fog menni, s feltételesen sem bocsájtható szabadlábra.
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma megvolt az ismerősöm tárgyalása, gyorsítottan. Magam is meglepődtem, de 1 év, 10 hónap lett az ítélet, három évre felfüggesztve. Ezt kérte az ügyész, a bíró pedig helybenhagyta. Meg is lepődtem, amikor az édesanyja újságolta.
2016. okt. 10. 15:08
13/14 anonim válasza:
Akkor az elég balek ügyész lehetett... A bíró meg annál súlyosabbat nem szabhat ki, mint amit az ügyész kér (tehát nincs olyan, hogy háhá te csak 3at kértél, de én erre adok 12 évet).
14/14 anonim válasza:
Magyar igazságszolgáltatás gratulálok. Hol a f..szomban van még ilyen, hogy egy ilyen visszaeső bűnöző egy betörésért nem kap letöltendőt? Besz..rok komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!