Kisebb értékre elkövetett lopás mindenképpen letöltendő büntetéssel jár?
Figyelt kérdés
Ez lenne a kérdésem.Mert mást nem ír.2016. aug. 5. 15:41
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Nem, erre többnyire felfüggesztettet adnak. Persze ha van már felfüggesztett, akkor együtt kell leülnöd, ha volt már korábban eseted, akkor szintén adhatnak letöltendőt.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs felfüggesztettem.10 éve volt de akkor még fiatalkorú voltam 2 évre felfüggesztve 6 hónap,de az halmazati volt.
2016. aug. 5. 15:52
3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon félek,de nem is igazán emlékszem a dologra be voltam gyógyszerezve.A tescoból 2 cd.-t loptam el 20 ezer forinton felül volt.Utánna beidéztek be vallottam és vissza adtam a cd.-k-t Majd dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt indítottak eljárást.
Így kaptam a bírósági idézést... ????
2016. aug. 5. 15:54
4/7 anonim válasza:
Nem nagyon értem, mert 20 ezer forint az szabálysértési érték, és bár a dolog elleni erőszak miatt bűncselekmény (gondolom, leszedted a lopásgátlókat), de akkor sem kisebb érték (50 ezer és 500 ezer között lenne az). Ezzel együtt ezért biztosan nem fogsz ülni, szerintem pénzbüntetés vagy még inkább közérdekű munka az esélyes.
5/7 A kérdező kommentje:
majd kiderül :( azért köszi
2016. aug. 5. 20:00
6/7 Zollerlich válasza:
Valószínűtlen, hogy leültetnének, az előttem szóló jól beszélt (pénzbüntetés vagy közérdekű munka)! Ha a dolog elleni erőszak nem állja meg a helyét, akkor pedig egészen olcsón megúszhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!