Milyen jogszabályok illetve törvények vonatkoznak a vipera vagyis teleszkópos bot tartására?
Figyelt kérdés
úgy tudom, hogy magánterületen "használhatom" és közterületen meg csak hordózhatom és kézbe venni/használni csak ha szügségem van rá tehetem meg.....de ha egy rendőr igazoltatna és kiderül, hogy van nálan természetesen kizárólag csak önvédelem céljából, akkor elveheti vagy megbüntethet?#törvény #vegyver
2016. okt. 6. 07:27
11/12 A kérdező kommentje:
És ha azon gondolkodnál, hogy honnan tudtam a "válaszaid".......hát más témakörben is kiírtam ezt a kérdést ugyanabban az időpontban mint ezt és alig 2 perc után teljes mértékben leírta az egyik válaszadó hogy mi merre hány méter....és linkeket is küldött....
2016. okt. 6. 14:01
12/12 anonim válasza:
"inkább próbáld végiggondolni, miért ez a helyzet"
miert is jo igy ? mert ebbe nincs szerintem logika, foleg ugy, hogy akiknek meg kene vedenie azt mondja nem tehet semmit mig nem folyik ver!
amugy tudom hogy nem mai iras, de ma koboztak el tolem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!