Oktober 2-én szavazhatok-e?
Sziasztok!
Győri vagyok, de jelenleg kollégiumban vagyok Debrecenben. Most vasárnap mennék szavazni, de nem akarok Győrbe hazautazni, van e lehetőségem, hogy Debrecenben szavazzak?
A lakcímkártyámon szerepel a tartózkodási hely, vagyis Debrecen.
Köszönöm a válaszokat!
Nem szavazhatsz. Ha ugyanis ezt nem tudod, az azt jelenti, nem kaptál értesítést egy debreceni hatóságtól. Ha ott akarnál szavazni, erről értesíteni kellett volna a hatóságot, hogy névjegyzékbe vegyenek.
Semmi közöm hozzá, de megjegyezném, ha valaki elemi az szavazási feltételeket sem ismeri, erős a kételyem, hogy képes relevánsan szavazni. A propagandára hallgatva strigulázni persze bárki képes, aki legalább öt hat betűt ismer.
Köszönöm az első válaszát, bár az is legalább annyira degradáló volt mint a többi :D
Sikerült átjelentkeznem, a kérelmemet elfogadták, hasznos volt az oldal amit belinkelt az első válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!