Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Zaklat engem és a barátnőmet...

Zaklat engem és a barátnőmet egy borderline lány. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Fél éve ismerkedtünk, de nem lett belőle semmi. A semmit pedig szó szerint értem. Egyik napról a másikra letiltott mindenhonnan, én pedig nem próbáltam kideríteni az okát. Most újra előkerült, teljesen közömbös voltam vele, de nem ellenséges. Nagyon kedves volt, de mondtam, hogy már nem lesz közöttünk semmi, mert barátnőm van. Azóta engem és a barátnőmet is névtelenül zaklatnak "ismeretlenek" közösségi oldalakon. A lány pedig napi szinten próbálja magát rám erőltetni.
2016. szept. 11. 02:05
 1/6 anonim válasza:
38%
Én küldenék neki f@$zverős képeket, de tucatjával, és úgy beszélnék vele mint egy ribivel :p ezt általában utálják a nők.
2016. szept. 11. 02:36
 2/6 anonim válasza:
98%

ha ismered a lány családját, jelezd feléjük, akár face-en.

lehet, h. az állapota romlott, és fokozottabb figyelemre, orvosi segítségre van szüksége.

az öngyilkossági rizikó, és önsértő, önbántalmazó magatartás (pl. falcolás) ennél a személyiségzavarnál magas.

a lánynak segítség kell, ne rúgj bele, hanem inkább jelezd ezt a környezete felé.

2016. szept. 11. 02:55
 3/6 anonim válasza:
59%

"Én küldenék neki f@$zverős képeket, de tucatjával, és úgy beszélnék vele mint egy ribivel :p ezt általában utálják a nők"

mentális betegről van szó, jó lenne, ha a társadalmi hozzáállás javulna a megítélésük kapcsán!!!

2016. szept. 11. 02:56
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Hazudd azt, hogy impotens vagy! Vagy csináld azt, hogy nem írsz vissza neki többet, nem keresed, nem válaszolsz neki semmit. Amikor ronda csajok akarnak felszedni, akkor ezeket szoktam csinálni és lekopnak hamar. Legalább jól néz ki?
2016. szept. 11. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Letiltod.... majd a következőt is. Telefonszámhoz vannak kötve facebook profilok, szóval nemfog tudni sok újat létrehozni.
2016. szept. 11. 21:04
 6/6 anonim válasza:
100%
Nyilván szabadulj meg tőle, de tartsd szem előtt hogy mentális beteg. Előbb utóbb úgyis fel fogja adni, legjobb semmit sem reagálni.
2016. okt. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!