Hol tudom jelenteni, ha valaki nem megengedett időpontban éget a kertjében?
Én már azt sem bánnám, ha emiatt az egész Önkormányzatra tehetnék panaszt valahol. Foglalkozik egyáltalán valaki az ilyen ügyekkel? Mégis csak az emberek egészsége forog kockán, ha egyfolytában a büdös füstöt kell szívni!
Döbbenet, hogy a dohányzókra hogy rá vannak szállva, míg a kerti hulladék égetésének egészségügyi kockázatával nem törődik senki.
Ez nem spicliség, csak nem akarok megdögleni más hülyesége miatt. Itt szerdán van a hivatalos égetés nap. Tegnap reggel elkezdte, éjjel fél 1-kor még kb. 1 méter magas tűz égett a kertjében. Ma reggel 7-kor kitártam az ablakokat, hiszen tegnap a füstölések miatt egy percig sem tudtam szellőztetni. Reggel fél 9-kor újra rákezdett a roh adék, és még mindig tüzel!!! Az előbb néztem, bútorlapokat hord a tűzre. Hívtam a jegyzőt. Válasz: Nekem nincs időm ezzel foglalkozni, jelentse a mezőőrnek. A mezőőr fel sem veszi a telefont negyedszeri hívásra sem.
És ez füstölés, szemétégetés mindennapos dolog, a hivatal nem foglalkozik vele, egyszerűen nem tudom hova fordulhatnék. Ha ezt tudtuk volna, sosem költözünk ide.
Kérdem én, rendőrség, tűzoltóság , bárki eljárhat az ügyben?
Az a szemét kakas nem zavar, amelyik hajnalban kukorékol a faluban ? A mocsok tehenek meg bőgnek, sőt büdöset szellentenek. A malacokról ne is beszéljünk. A szomszéd macskája mit gondol, hogy az én kertemben sétál ?
Az a sok gumicsizmás ember, amelyik meg traktorral jár teljesen kiborít. Döbbenet mik történnek falun.
# 8-as, nem hat meg a gúnyolódásod. Nem beszélve arról, hogy amiket felsoroltál, lehet, hogy a falusi élet velejárói, de a szemétégetés ne legyen már olyan természetes, mint a tehénbőgés, vagy a trágyaszag!
Banyek legyen már egy kis eszed! Attól, hogy több idióta áll a rossz oldalon, attól az még nem lesz jó... Nem azt kell leszólni, és cseszegetni aki azt szeretné, ha élhetőbb lenne a környék. Sőt! Nem onnan kell pofázni, ahol most vagy, szívesen vendégül látlak egy hétre, meglátjuk mennyire leszel ki a folyamatos füsttől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!