Egy 14 éves tehet feljelentést egy felnőtt nő ellen?
Figyelt kérdés
Megsértette a személyi jogaimat,megfenyegetett bántalmazással. Tehetek feljelentést? Részletek privátban.2016. szept. 3. 13:35
1/10 anonim válasza:
Ha már elmúltál 14 éves,akkor igen, de nem javasolnám.
3/10 anonim válasza:
Miért te tennél, a szüleid dolga míg kiskorú vagy.
5/10 anonim válasza:
Bűncselekmény esetén tehetsz bejelentést, ha pedig érintett vagy, akkor a törvényes gyámnak (szülő) jelen kell lennie.
Amúgy személyiségi jogsértés nem bűncselekmény, "fenyegetés" pedig magánindítványos.
6/10 anonim válasza:
Nem értem, szüleid miért nem lépnek.
7/10 A kérdező kommentje:
5 ös. Úgy sértette meg a személyiségi jogaimat hogy feltorte baratnom facebookjat,leszedett kepeket arrol rolam,es mutogatta az en/ szuleim beleeggyezese nelkul.igy sem buncselekmeny?
2016. szept. 3. 23:17
8/10 anonim válasza:
Ha közösségi oldalra felteszel egy képet, az elérhető. Te adtad oda és mutattad meg. Miért bántalmazna téged egy felnőtt nő? Beszélj a szüleiddel!
9/10 anonim válasza:
Attól még, hogy feltöltötte azokkal nem szabad visszaélni. :) Én azt javaslom, hogy szólj anyukádnak vagy apukádnak hogy intézkedjenek az ügyben!
10/10 RICHI1982 válasza:
azzal hogy föltörte a Facebook oldalad az már bűncselekmény amit jelenteni kell. mivel adatokat szedett le és terjesztette ez csak súlyosbítja. 14 éves kortól veszik csak komolyan a bejelentést. tudom mert ott dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!