Bíróságon feljelentést szeretnék tenni 10000 E ft ot kérnének. A kérdés az, hogy ha megnyerem a követelhetem e az alperest kötelezzék a kifizetésére? Vagy valamilyen úton módon vissza kapom?
CINKE PAPA!Igen a vesztes félnek kell majd kifizetni.
Az állítólagos ügyvédre pedig szerintem hagyd rá!
Egyáltalán nem a kérdésedre koncentrál.
Ő ha valóban ügyvéd,fel kellene fognia,hogy nem minden átlag ember tanulta meg azt a szakmát,és ezt figyelmen kívül hagyva tanácsot adna.Ha minden védencével így foglalkozna,bizony sokan el buknának.
Ő vagy úgy ügyvéd mint én Pápa,
vagy bundával szerezte meg a végzettségét.
1. ÜgyvédNŐ vagyok. Nem csak férfi lehet ügyvéd
2. Nincsenek "védenceim", mert polgári ügyekre szakosodtam.
3. Te rosszabbul írsz, mint a 11 éves gyereked, szóval ha lehet, akkor inkább továbbra is hagyd rá az írást.
4. Szerencsére az ügyvéd megválaszthatja az ügyfeleit.
Úr Isten!
Cinke Papa imádkozz,hogy ne ez a nő vagy ne ilyen legyen az ügyvéded.
Szerintem a kérdés egyértelmű csak értelem kell a felfogásához.Ezek a válaszok egy ügyvédtől viszont felháborítóak.
Ügyvéd nő ! Miután a tudtomra adta így már ezt is tudom.
Akkor még egyszer elmondanám így talán eljut a tudatáig !
A 11 éves gyermekemet szidta egész végig! Ő nem kapcsolta ki a Caps Lock-ot és ő vele kezdett el vitatkozni.
Hát csak gratulálni szeretnék Önnek!De ahogy látom az írással több gondja van mint a gyermekemnek.Le kellene tudni írni,hogy Ügyvéd nő CapsLock nélkül.Nem pedig belekötni egy 11 éves gyerekbe! Még a Caps Lock-ot sem tudta leírni amit a gyermekem vett észre.
Sz.h. cinke Papa és támogatói,
nem sikerült felfogni, hogy a #9 és #10 válaszoló nem ugyanaz? Én - a #10 - egy szóval sem mondtam, hogy ügyvéd lennék, ügyvédnő még kevésbé. Nyilván ezt sem tudjátok, de nem minden jogász ügyvéd. Az anyagi helyzetemért meg ne aggódj, ha a híd alá kell mennem, majd veszek magamnak egy hidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!