Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hány éves kortól számít a...

Hány éves kortól számít a meztelen lány felsőtest közterületen közszeméremsértésnek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 20:47
1 2
 11/12 Farmernaci válasza:
Hülyeség , a férfiak sem mehetnek félmeztelenül bevásárló központba , tescoba stb , sőt van amikor a férfiakat is megbüntetik érte , ha félmeztelenül vannak.
2018. szept. 19. 15:55
 12/12 mooti ***** válasza:

Szerintem az általános iskolák, ovodákhoz közel vne lehessen félmesztelenül se lenni. Ezeken a helyeken kívül pedig mindenki döntse el, hogy mit visel. Mindegy, hogy nő, férfi vagy gyerek legyen úgy ahogy szeretne. Felöltözve, félmesztelenül vagy akár Ádámkosztümben. Az, jogy szexuális viselkedést tanusít közterületen az sértő egy feöltötött embernél is mint egy félmeszteen vagy akár mesztelen embernél. Ezt büntetném. De ha valakinek ahoz van kedve, hogy levetkőzön és normálisan viselkedig az tegye meg nyugottam, persze ha leül valahová akkor tegyen valamit maga alá. Ez a nudista strandokon működik és sokka elfogadóbbak az emberek, sokkal kultúráltabban viselkednek mind a textiles strandokon. A perverzek és a magamutogatós szatírok meg úgy is felöltözött emberek között vannak jelen. Ha engedné a társadalom és a törvény a meztelenséget sokkal hamarabb kilehetne szűrni ezeket az embereket és a pedofílokat is.

Tudom sokaknak megüti a fülét a véleményem de gondolkodjatok el és ha nyitottak vagyok kicsit is rájöttök, hogy igazam van. Persze ez nem azt jelenti, hogy aki nem akar levetkőzni annak muszály.

2023. ápr. 19. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!