Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Baj, ha nem élek a szavazati...

Baj, ha nem élek a szavazati jogommal?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

Igazából nem is érdekel ez az egész. Nem értek a politikához,de egy pártot sem tartok szimpatikusnak.

Úgyse rajtam dől el az ország sorsa.

2016. aug. 11. 09:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
nyugi én se megyek, csak az időmet pocsékolnám vele. az országgyűlési választásokra se mentem már legutóbb. kiábrándultam már ebből az egész szennyléből, ami itt folyik, bármit mond az ember le se köpik. még, hogy képviselők... és mit képviselnek? mert hogy nem azoknak az embereknek az érdekeit akik megválasztották őket, az egészen biztos. a saját érdekeiket, azt igen, azt maximálisan... ez a tök felesleges és értelmetlen népszavazás meg aztán mindennek a teteje, a non plus ultra. ennyi erővel arról is lehetne népszavazást tartani, hogy akar-e Ön boldogan és jól élni? szavazni lehet róla, attól még a hatása úgyanúgy nulla lesz mint ennek. most elutasítja a nép a kvótát, oké. és? lesz bármilyen hatása is a kormányra? nem, mert ők eddig is elutasító állásponton voltak. és az EU-ra? rájuk se, őket aztán q.rvára érdekli, hogy egy apró tagállam, ahova csak öntik a pénzt de cserébe semmit nem ad mit pofázik. sz.r.ok én bele, és mindenki más is akinek esze van, inkább kimegyek a telkemre bográcsozni, pihenni, lenyírom a füvet, rendbe rakom a szerszámost.
2016. aug. 16. 09:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nekem az a véleményem, hogy kötelezővé kéne tenni minden szavazati joggal rendelkezőnek, hogy menjen el szavazni. Ugyanis az van, hogy az emberek töredéke megy csak el, és nem biztos, hogy tényleg az jut hatalomra, akit tényleg szeretne a többség. Az utolsó válaszhoz meg azt fűzném hozzá, hogy máshol se akarják befogadni a migránsokat, és előbb-utóbb máshol se fogják. És nem is kell egyet se, mert csak addig menekült, amíg a legközelebbi biztonságos országig megy el (Törökország, Irán, Jordánia, Libanon, Szaúd-Arábia, stb.), azokon túl bevándorlónak számít, nem menekültnek. És A MIGRÁNSOK IS ÁLLÍTÓLAG AZT MONDTÁK, hogy Magyarországon bántak velük a legjobban, nem tudom, miért kell ránk fújni folyamatosan a nyugati országoknak. (főleg, hogy a környező országok többsége is tudtommal a mi nézetünket osztja, és ha jól tudom, a többi országban is egyre több ember van a mi véleményünkön)
2016. szept. 16. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!