Megyek Németországba, de büntetik a torrentezést. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
nem szeretnék kint se lemaradni a sorozataimról stb és ugyebár büntetik a torrentezést, arra gondoltam, hogy timevieweren keresztül letöltöm a dolgokat a magyar gépre, majd feltöltöm a felhőbe és németországban meg leszedem a felhőből; így már nem lehet megállapítani, hogy most én azt a fájlt milyen úton módon szereztem meg, mert oda a saját tulajdonomat töltöm fel nem? ez az út járható? valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? köszi előre is :)2016. aug. 10. 18:05
11/15 anonim válasza:
A sorozatokat online is megtudod nézni.
Azt nem büntetik.
Én is azt szoktam.Szépen megnézem online, nem foglalja a helyet a merevlemezemen.
12/15 anonim válasza:
Nyugi, a torrentezést büntetik, de a nők következmény nélkül megerőszakolhatóak, ahogy Köln esetében is látható volt... (az arab eredetű név előny ilyenkor)
13/15 anonim válasza:
ezaz b+ hozzátok fel itt is a bevándorlást :D
15/15 anonim válasza:
Mert nincs igaza? Inkább dugjuk a föld alá a fejünket és ne beszéljünk a problémákról? Jól van de akkor majd ne rinyáljál ha később a te anyád vagy lányod lesz a következő áldozat.Akkor meg már késő lesz erről a problémáról beszélni és tenni ellene bármit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!