Az Adatvédelmi Hatóság döntése nem kötelező érvényű?
Volt itt egy olyan döntés Péterfalvytól, hogy márpedig közérdekű adat, és ki kell adniuk (ha jól tudom, a plakátragasztós és népszavazásos téma is meg a nemzeti bankos alapítványok is detto), de aztán persze megmagyarázták, hogy mégse így-úgy, de ami a lényege a kérdésnek:
Azt nyilatkozta az ürge, hogy "majd tanulmányozzuk adontész, és meglátjuk, de nem gondolom, hogy minden adat a nyilvánosságra tartozna".
Hát de akkor minek van a hatóság? csak úgy véleményezget valamit, de betartani nem kötelező? vagy
hogy van ez? így ez csak egy dísz, de ezek szerint semmi értelme? hát a véleményemet én is elmondhatom, aztán annak sincs kötelező érvénye ... most nem?
vagy hogy működik?
Értelem szerűen a regnáló hatalom úgy alkotta meg ezt a jogszabályt, hogy a jelentéktelen meg statisztika célú adatok nyilvánosak legyenek. A turpiszságok így nem fognak kiderülbi. Olyan meg nincs hogy egy hivatal nem hoz határozatot, vagy eljárást megszüntető végzést. P
ersze vannak próbálkozások. Ilyenkor a Ket-tel kell jönni, mert az minden hivatalra kötelező.
ebben biztos vagy?
a Ket az Adatvédelemre a 2011. CXII helyett?
háát nemtom ... nekem fura, de tulképpen van igazad logikailag, csak sztem ez tuti nem így megy,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!