Nagybacsim rám akarja hagyni a házat, mert en allok mellette. Gyermeke nincs, ha nem ír vegrendeletet akkor torveny szerint a testvere orokol azt pedig nem akarja. Megtamadhato ez?
Igen édesapam (már elhunyt) testvere a nagybácsim.
A koltson osszege 1.200.000.
Koszonom :)
Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem írok alá eltartási szerződést. A régi gondozónőjér is állandóan zaklatta...ki is rakták az öregotthonból,mármint nem lakott ott, de azt mondták,hogy így nem lehet viselkedni,idegileg kikészített mindenkit. 50éves egyébként.
Nekem megvan mindenem csak autónk nincs,az meg majd lesz. Mondtam neki, hogy amiben tudok segitek. Ő meg azt ír a végrendeletbe, amit akar...
50 évesen gondozónőre szorul??? Alkoholista vagy pszichiátriai betegsége van?
Ha nem ir végrendeletet, akkor a testvére illetve az elhunyt testvéreinek a leszármazottjai örökölnek. Van annyi jövedelme, hogy a szociális otthoni ellátást fizetni tudja? A gondozási költségeket is rá fogják terhelni a hagyatékra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!